Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 102
беше ли това мотив при избора ви на любим, съпруг, баща на децата или всичко бе любов; ако финансовото положение през годините се променя променят ли се и чувставата ви, т.е. ако любимия остане без пукнат лев ще го смените ли в името на вашето и на децата ви бъдеще.
не всичко е пари, но времената станах доста трудни, а и сме в криза, от която не се знае кога ще излезем.

# 1
 • Мнения: 293
Според мен най-важното в тази насоченост,което трябва да гледаш в партньора си е дали е ,,разтропан,, ,,нахъсан,, ,,борбен,, или всякакви синоними на тези. Дали е човек,който се примирява или точно обратното.
Защото парите се печелят и губят.
Не се знае знае ли се в тоя живот.
Може да вземеш богат мъж, а после съдбата да ти изиграе лоша шега.
Има го и обратното.
Затова според мен по-важни са  хъсът и духът на човека.
Има хора,които просто са борбени и никога не биха оставили семейството си гладно каквото и да се случва. Дет се вика ,,в кенеф ще ги затвориш и пари ще правят ,, . Такъв мъж бих предпочела.
Не бих разчитала на ,,имането,, му .

# 2
 • където ми харесва
 • Мнения: 3 738
По принцип има значение материалното при избора на партньор, както при мъжа, така и при жената. Съмнявам се, че мъж, който взима 500лв заплата, ще се обвърже с жена, която няма абсолютно никакви доходи. За излизане-как да е, но не и за семейство. И не заради друго, ма колкото и да е силна любовта между двама души, в такава криза, просто би било невъзможно за този мъж да издържа сам семейството си.
Както и обратното-моят мъж изкарва достатъчно пари, но не съм го избирала по това в никакъв случай (колкото и странно да звучи). В крайна сметка аз си имам професия, изкарвам достатъчно, а и имах дете, преди да се събера с него. Тоест, не съм разчитала на него, че ще е човекът, който ще ни издържа. НО пък мога да заявя, че ако беше безработен, без перспектива за намиране на работа, надали връзката ни щеше да стане сериозна, камо ли пък да станем семейство.
Всеки гледа и от материалната точка при избора на партньор и няма как да си кривим душата, че не е така.

# 3
 • София
 • Мнения: 2 181
Не. Не съм гледала това.
Интересуваше ме да не е страхлив и смотан.

# 4
 • Sunshine state
 • Мнения: 4 199
Предвид това,че мъжът ми е беден като църковна мишка,очевадно е,че не ми е бил това мотивът. Mr. Green
Определящото при мен е да е работлив и грижовен.Ако е работлив,то винаги ще се намерят финанси за семейството.И права се оказах-никога не е оставал без работа и е изключително грижовен към мен и дъщеря ни. Heart Eyes

# 5
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 313
запис Simple Smile

# 6
 • Мнения: 6 365
Беден е този човек, който няма възможност да подобри състоянието си. Дали е поради външни или вътрешни фактори- има огромно значение за една връзка. Но по тази дефиниция човек с имоти и наследство, но без хъс и желание да се учи, е беден.

Тъй като съм жена, по-слаба физически и предразположена към временна нетрудоспособност от бременност и раждане, съм смятала и смятам способността на мъжа да издържа семейство за доста важна.

# 7
 • Мнения: 904
"Тъй като съм жена, по-слаба физически и предразположена към временна нетрудоспособност от бременност и раждане, съм смятала и смятам способността на мъжа да издържа семейство за доста важна. "
Много вярно  Peace , за мен специално без да ангажирам никой с мнението си, жена която си затваря очите пред това дали мъжът и е способен да се грижи за семейството си е отговорна пред децата си.

# 8
 • Мнения: 2 161
Не може да се каже, че беше  богат. Но пък беше и е адски амбициозен и си личеше, че няма да ми е скучно с него. Освен това е щедър, а това е предпоставка за по-нататъшно пачкосване. Естествено, че няма да го харесвам, ако обеднее. Ако разчита на това, че ще го нося на гърба си и ще опъвам, няма да стане! Изобщо, аз по-скоро ще си седя в къщи и ще плета чорапи, отколкото да изляза с беден мъж.

# 9
 • Мнения: 10 444
А на главните букви наем ли им плащате?  Добре, че съм намерила такъв, че мога поне да си плащам този наем.

# 10
 • София
 • Мнения: 4 353
Американците са с минимален шанс да сключат брак, ако нямат събрани пари, за да си купят кола, установи изследване, цитирано от агенция ЮПИ.

"С много малки шансове да се сдобият със съпруга са и американците с много ниски доходи”, уверява проф. Даниъл Шнайдер от Принстънския университет, провел обширно проучване на брачните нагласи в американското общество.

Като обща констатация Шнайдер изтъква факта, че гражданите на САЩ се женят все по-късно и броят на нежелаещите да застанат пред олтара непрекъснато расте.

В периода 1970 - 2000 година средната възраст на първия сключен брак скача с около пет години, а процентът на хората, които не желаят обвързване чрез брачните окови се удвоява - от 5 на 10 процента.

Ако американски ерген притежава автомобил, неговите шансове за брак скачат 2,6 на сто. А ако има спестявания или участва в пенсионен фонд, неговите брачни шансове се повишават с 1,5 на сто.

# 11
 • Бургас
 • Мнения: 6 052
Не, не беше мотив при избора ми  Crazy. Винаги съм имала достатъчно и сама, водещото при избора на мъж никога не са били парите /имотите, колите ... и т.н./.
Но между мъж без много/или достатъчно/ пари и мързелив, неинициативен, страхлив и недеен екземпляр, търтей с една дума, има голяма разлика. Пари се печелят, стига човек да е здрав и достатъчно умен, за да прави това, което умее най-добре и да печели пари от него.

# 12
 • Мнения: 1 103
Не съм гледала за материални облаги, но с мъжа ми съм от доста години преди да се оженим. Но пък ако не беше отговорен към мен като гадже, не бих очаквала да е такъв и като съпруг и не бих останала с него. Като човек влезе в по-сериозната възраст 30 - 40 години няма как да не обърне внимание на материалното състояние на предполагаем партньор. Все пак на 20 може да си беден студент, на 30 вече трябва да търсиш реализация, а на 40 най-много би трябвало да си се ориентирал в живота и реализирал. Никой не иска да си вземе 40 годишен храненик в къщи.

А има вариант да е недеен, неинициативен и с много пари, хубави коли и имоти.... от мама и татко в наследство. Такъв бихте ли си взели?

# 13
 • Мнения: 10 444
А има вариант да е недеен, неинициативен и с много пари, хубави коли и имоти.... от мама и татко в наследство. Такъв бихте ли си взели?

Артър и Лайза Минели.

# 14
 • Бургас
 • Мнения: 6 052

А има вариант да е недеен, неинициативен и с много пари, хубави коли и имоти.... от мама и татко в наследство. Такъв бихте ли си взели?
Не.

Иначе е важна подробност и кой на колко години се е задомявал.
Рядко едно момче на 20г има стабилна професия и добра заплата.
На 30г вече нещата стоят доста по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт