Пускам темата, провокирана от тази публикация.
Казах си - "Ето това се казва семейство!" Не знаеш кой е доведена майка, кой доведен баща, но хората са щастливи и градят, работят.
Синтия Никсън е много добра актриса, театрална също. Активист в борбата срещу рака. И има едно от най-нестандартните семейства, за които може да се сети човек. Сигурно много хора биха я съдили, но наистина - май личният живот на хората трябва да си е личен. Важното е уакво носи работата им на обществото.


[url]http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4334571/url]

Актрисата Синтия Никсън се радва на общителни деца


45-годишната американска актриса Синтия Никсън споделя, че 9-месечният й син Макс е невероятно общителен, цитирана от щатската преса. Всъщност биологична майка на момченцето е дългогодишната приятелка на Никсън - Кристин Маринони, с която са сгодени от 2009-та.

''Не мисля, че връзката ми с жена ме е променила. Цял живот съм била с мъже и никога преди не съм се влюбвала в представители от моя пол, докато не срещнах Кристин през 2004-та. Всичко се случи естествено и нямаше нищо шокиращо в този нов за мен процес'', споделя Синтия.

Освен с отглеждането на Макс, двукратната носителка на ''Еми'' се грижи и за дъщеря си Саманта (15 г.) и своя син Чарлз (9 г.), родени от нейната връзка с англичанина Дани Моузес, който е университетски професор.

''Страхотно е, че отново се радвам на бебешко присъствие у дома. Другите ми две деца много помагат в отглеждането на Макс и особено синът ми Чарлз'', допълва актрисата, която бе диагностицирана с рак на гърдата през 2006-та и оттогава е деен активист в борбата с това коварно заболяване.

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 13:37 от get_real