Здравейте,

Наближават Коледните и новогодишни празници! За тези, които все още купуват коледни картички за да зарадват близки и роднини, бих искала да предложа картичките на Фондация "Деца с проблеми в развитието" от кампанията "Аз нарисувах твоята коледна картичка".

Фондация “Деца с проблеми в развитието” е създадена през 2006 година, за да оказва подкрепа на семействата при лечението, отглеждането и интеграцията на децата в обществото.
През 2009 г. отвори врати създаденият по проект на фондацията „ Медицински център за активна рехабилитация ” в Студентски град. Центърът е изграден със средства от инициативи на фондацията и безкористната помощ на много дарители и приятели. За издръжката на този център фондацията набира средства с различни инициативи, една от които е кампанията по разпространение на коледни картички, рисувани от децата от центъра и децата от Школата по изобразително изкуство към Читалище “Неофит Рилски” в гр. Тръстеник.

Повече за фондацията и нейните инициативи можете да видите тук: ФОНДАЦИЯ "Деца с проблеми в развитието"

а самите картички, тук:  коледни картички

Ако някой се интересува, може да се свърже с мен, или на посочените в по-горните сайтове телефони.

И ако се питате защо пускам тази тема - просто съм една от майките, които редовно се ползват от услугите на Медицинския център в Студентски град, и тъй като съм много доволна от него, съдействам на Фондацията при нейните инициативи, защото е редно не само той да продължи да съществува, а да се създават и други такива центрове.

С пожелания за празнично настроение с наближаващите празници!

Весела