Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 720
  • Мнения: 386
Темата е готова, но не мога да вляза в тази тема да копирам актовните линкове от другите теми,инфото и т.н. Ако може някой да влезе и да копира или да ми дадете user и pass за да го свърша аз...

# 721
  • Мнения: 122
Единственото, което мога да направя е да ти дам паролата за албума.
Другото ще трябва с голяма играчка (копи, пейст), защото в първия пост няма как да влезем.

# 722
  • Мнения: 386
Добре, може ли да пусна темата така, както съм я оформила сега,пък като имам време утре ще си играя с копи/пейст

# 723
  • Мнения: 122
Добре, може ли да пусна темата така, както съм я оформила сега,пък като имам време утре ще си играя с копи/пейст
Може естествено, защото може и утре да е заключена тази. Само не съм сигурна колко време може да се редактира един пост!

# 724
  • Мнения: 4 561
Момичета, нямам време. Значи нова тема се пуска така: на тая тема на първия постинг кликаш на цитат, копираш абсолютно всичко от прозореца, и го плясваш като първи постинг на новата тема. после редактираш, като махаш символите за цитат в начало и края, добавяш линк към тая тема и заглавието и и т.н.
Пусналият тема в отчетни може да я редактира и след година, но само преди да е станала 50 страници и да я е заключил мод.

# 725
  • Мнения: 386
Моля,заповядайте!
Това и е първата тема в живота, така,че моля,ако имате забележки, не се притеснявайте,ами казвайте,за да редактирам.Приемам всякакви идеи.Утре ще дооформя,че днес бебо много ме дърпа.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт