Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 489
************************************* рекламна публикация *************************************


         Старите сокоизстисквачки „убиват” сока още в процеса на приготвянето му, а ние мислим, че децата ни консумират букет от витамини, приготвен с любов от мама.

Вече има сокоизстисквачка за здравословен и полезен натурален сок. При това за всички видове плодове и зеленчуци, без значение дали са меки, твърди, листни или кореноплодни. Каква е новата технология? Всъщност - най-древната.

Сокът се изстисква чрез студено пресоване, което гарантира най-високо качество, с най-високо съдържание на витамини, ензими и хранителни вещества.

Тази уникална сокоизстисквачка с марката Kuvings се появи на световния пазар едва тази година и вече е големият хит в Америка, а вече и в Европа.

Магазините изобилстват от опаковки с „натурален сок”, както и различни видове сокоизстисквачки.

Опакованите натурални сокове са пълни с консерванти, оцветители, нишесте и много други неизвестни съставки, с частично съдържание на натурален сок. Да не говорим, че витамините и ензимите са добавени допълнително по изкуствен път, защото те много бързо се губят при термичната обработка.

Същият е ефектът и когато приготвяте сок със сокоизстисквачка на принципа на центрофугата. По-правилно би било да се наричат „соконастъргвачки”, а не сокоизстисквачки. Ситото се върти с над 10 000 оборота в минута, като първо настъргва продукта, а след това го центруфугира, за да извлече сока. Достига се много висока температура, което автоматично води до разграждането на витамините, а малките настъргани парченца се окисляват веднага. Резултатът е сок, в който голяма част от хранителните съставки вече са мъртви, а видът му е отвратително кафяв поради окисляването. Сокът се разделя на пластове, като отдолу се отделя воднистата част, а отгоре като тапа плуват стърготините и влакната. Приготвеният натурален сок е вече „мъртъв сок”.

Решението е само едно - приготвяне на сок по метода на студеното, нискоскоростно изстискване.

Това е методът на студеното пресоване, където всички хранителни вещества се запазват, вкусът на сока е уникален, консумацията му е удоволствие и най-вече здравословна. Така се приготвя и качественият зехтин.

Сокоизстисквачката с марката KUVINGS Silent Juicer е безспорно най-доброто решение за всички, които приготвят сок в домашни условия и желаят да пият така неречения „Жив сок”.

Нискоскоростният метод на изстискване запазва витамините, ензимите и всички хранителни съставки, а в същото време можете да приготвяте сок от меки и твърди продукти, както и листни зеленчуци като магданоз, целина, копър или алое.

Сокоизстисквачката е безшумна, лесно се обслужва и приготвя големи количества за минимално време, като пулпът (целулозата) излиза максимално сух, а сокът е уникален с естествен аромат и цвят.

Къде ще видите Kuvings наживо?

1.     МОЛ София/ул. Стамболийски/ – пред касите на Пикадили

2.     Шоурум София, кв. Дианабад, ул. „Пимен Зографски” 4 сграда 2, тел: 087 9259665

3.     МОЛ Галерия – Пловдив – на изхода на Карфур, тел:0898783245

4.     МОЛ Бургас Плаза – пред касите на Пикадили

Цената е такава, каквато и навсякъде по света – около 400 EUR, но определено си заслужава парите.

Все пак здравето на децата ни е безценно.

За повече информация посетете: www.juice.bg

Гледайте видео материала: www.juice.bg/products.php

# 1
  • Мнения: 1 668
400 евро за сокоизтисквачка!?!? Не че съм скръндза, но една цитрус преса струва 20 евро и пак е на принципа на студеното пресоване....

# 2
  • Мнения: 4 554
А защо не трябва да консумираме и целулозата? За да си купим после и Данон с бифитусесенсус ли?
Защото за 400 евра могат да се купят около половин тон плодове и зеленчуци и да се консумират пресни.

# 3
  • София
  • Мнения: 2 746
Да, "навсякъде" по света е 400 евро:

http://www.amazon.com/Kuvings-NJ-9310U-Centrifugal-Juicer-Orange … 061716&sr=8-1

 #Crazy newsm78

# 4
  • София
  • Мнения: 5 440
Rima, не съм запозната с продукта, но доколкото виждам има доста различни модели на различни цени.
http://www.kuvings.com/01product/product.asp?page=1&category … rd=&menu=A001

# 5
  • Мнения: 13 512
http://www.amazon.com/dp/B004ZLCBES/ref=asc_df_B004ZLCBES1808400 … veASIN=B004ZLCBES


ето тази е показана на снимката. 319 долара далеч не са 800 лева

# 6
  • София
  • Мнения: 5 440
Възможно е. Както писах - не съм запозната с продукта. Не съм и сравнявала моделите. Просто погледнах на официалния сайт, че има различни модели на различни цени, защото спрямо посочената от Рима сокоизстисквачка разликата в цената беше огромна.

# 7
  • Мнения: 341
... Каква е новата технология? Всъщност - най-древната...

Горките древни. Цял живот бачкане за една изстисквачка.

# 8
  • София
  • Мнения: 2 746
Rima, не съм запозната с продукта, но доколкото виждам има доста различни модели на различни цени.
http://www.kuvings.com/01product/product.asp?page=1&category … rd=&menu=A001
Да, явно е така, благодаря за пояснението, трябва повече да се чете ! Embarassed

# 9
  • на брега на морето
  • Мнения: 2 576
Същият е ефектът и когато приготвяте сок със сокоизстисквачка на принципа на центрофугата. По-правилно би било да се наричат „соконастъргвачки”, а не сокоизстисквачки. Ситото се върти с над 10 000 оборота в минута, като първо настъргва продукта, а след това го центруфугира, за да извлече сока. Достига се много висока температура, което автоматично води до разграждането на витамините, а малките настъргани парченца се окисляват веднага. Резултатът е сок, в който голяма част от хранителните съставки вече са мъртви, а видът му е отвратително кафяв поради окисляването. Сокът се разделя на пластове, като отдолу се отделя воднистата част, а отгоре като тапа плуват стърготините и влакната. Приготвеният натурален сок е вече „мъртъв сок”.

Нито една дума не е вярна ooooh! Имахме такава сокоизстисквачка, руска. Соковете нито бяха горещи, нито мътни, нито имаше парченца и влакна. Единственият й голям недостатък бяха алуминиевите дискове.
за този модел говоря

# 10
  • Мнения: 0
Да побутна темата. Не коментирам вообще цената , но ми стана любопитно всепак като изгледах няколко филмчета . Понеже у дома цедя доста соци за домочадието/голям съм противник на тези сокове в кутиите, по-добре вода от колкото те/.А моята сокоизстисквачка  е маркова и ми е част от кухненския робот/тук  ми се ще да предложа на този с коментара над мен направо ако може да изтрие снимката на това допотопно руско изделие  Confused / прави хубав сок според мен,но наистина в цетката има едни ножчета и става едно такова нектаресто , та дъщеря ми все ме кара да го прецеждам. Ще мисе да пише някоя мама, която си е купила и ползва тази .

# 11
  • Мнения: 341
...в цетката има едни ножчета ...
Пише се "цедка". Идва от "цедя".

Госпожо, ако вие сте от фирмата-рекламодател, бихте ли споделили вие ли написахте текста в първия поуст?

ПП
Последно с какво правите сок на дъщеря си? С "допотопното изделие" или "марковата" си сокоизстисквачка, "част от кухненския робот".
Имам една съседка на 85 години с изстисквачка като на Котьо Тръмп. Страхотни сокове прави. Страхотни.



# 12
  • Мнения: 690
Нито една дума не е вярна ooooh! Имахме такава сокоизстисквачка, руска. Соковете нито бяха горещи, нито мътни, нито имаше парченца и влакна. Единственият й голям недостатък бяха алуминиевите дискове.
за този модел говоря



  Имах такава сокоизтисквачка. Правеше страхотен бистър сок. Лесна за поддържане, за разлика от "съвременните" сокоизтисквачки.

# 13
  • на брега на морето
  • Мнения: 2 576
...в цетката има едни ножчета ...
Пише се "цедка". Идва от "цедя".

Също  и така се пише въобще, а не вообще. Ама че неграмотница!

# 14
  • Мнения: 0
Не разбирам защо всички са така негативно настроени и нападателни. Това, че бързайки съм направила правописни грешки, не мисля че ме прави неграмотна. И не, не работя в тази фирма. Нито в някоя друга. В момента се грижа за дъщеря ми.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт