Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 516

                   


БГ-МАММА, АГ Болница „Д-р Щерев” и фирма „Гамидор”, официален вносител на ThinPrep PAP тест за България, организират кампания за безплатни профилактични прегледи за 50 жени.

Безплатните прегледи ще включват акушеро-гинекологичен преглед с ултразвукова диагностика и онкоцитонамазка от най-ново поколение с ThinPrep PAP тест. Прегледите и снемането на онкоцитонамазката ще се извършат в АГ болница „Д-р Щерев.

Повече за ThinPrep PAP тест може да прочетете ТУК >> 


Кой може да участва в кампанията?

От кампанията могат да се възползват единствено регистрирани потребители на БГ-МАММА. Безплатните прегледи са ограничени, поради което първите 50 жени, които се регистрират за участие в кампанията, ще могат да се възползват от тях. Веднага след като свободните места бъдат запълнени, ще бъдете информирани тук.


Къде и кога и ще се проведе кампанията?

Прегледите ще бъдат проведени в АГ болница „Д-р Щерев” през месец декември 2011 г. в дните вторник, четвъртък и петък от 14:00 ч. до 20:00 часа, само след предварително записване.


Как можете да се запишете за участие в кампанията?

За записване за участие в кампанията използвайте следната електронна форма >>

След като попълните електронната форма, ще получите от екипа на АГ болница „Д-р Щерев” потвърждение и информация как да запишете час за преглед в избрани от Вас ден и време.


При необходимост от допълнителна информация:
АГ болница „Д-р Щерев”
София, ул. Христо Благоев 25-31
Телефон: 02 920 0901 вътр. 231
www.ivf-bg.com

# 1
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 516
Свободните места за безплатни профилактични прегледи + цитонамазка ThinPrep са изчерпани, поради което временно преустановяваме записването на нови желаещи да се възползват от кампанията.

Благодарим Ви за огромния интерес! Поради големия брой потребители на БГ-МАММА, желаещи да участват в кампанията, АГ болница „Д-р Щерев” има готовност да отпусне допълнителни места за профилактични прегледи.

Очаквайте допълнителна информация скоро!

# 2
  • София
  • Мнения: 5 772
Поради големия интерес към кампанията на БГ-МАММА и АГ болница "Д-р Щерев" и бързото изчерпване на първоначалните места за безплатни прегледи и снемане на онкоцитонамазка, болницата предоставя възможност на още 20 потребители на БГ-МАММА да се възползват от предложението до края на годината. Условията за записване и провеждане на преглед остават както досега (моля, вижте правилата по-горе)

Общи условия

Активация на акаунт