Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 12 дек. 2011, 15:36 ч.

Хлебопекарна Tarrington housе

  • 8 730
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте момичета! Някоя от вас има ли Хлебопекарна Tarrington housе? Чудя се дали да не си направя един коледен подарък? Моля, споделете мнения. Благодаря ви предварително!

# 1
  • Мнения: 281
Може би е късно за отговора ми (предвид че си искала коледен подарък да си направиш  Wink ), но аз имам такава хлебопекарна от броени дни и на ден я употребяване поне по 2 пъти. Много съм доволна, препоръчвам ти я.
Весели празници!   bouquet

# 2
  • Мнения: 38
AKILINA аз имам същата от петък. Първият ни опит снощи, да направим кекс в нея, беше една твърда какаова "питка". Моля те сподели рецептите, които правиш в нея. Само тези от книжката ли правиш или пробваш и други. Снощи съжалих, че я купихме. Но щом има и други с такава фурна, имам предвид от тази "марка"  Simple Smile може би ще обменяме опит.

# 3
  • София
  • Мнения: 807
И аз съм с такава от няколко дни! И съм много доволна, въпреки единственото хлебче, което направих с готовата смес брашно, което вървеше с нея!
А между другото... не съм сигурна каква е връзката с Alaska - но модел alaska bm 2600 е 1:1 като нашият модел - Tarrington housе
Мисля, че не са лоши!!! А и като чета отзиви за тях - май не сме се излъгали!  Sunglasses

# 4
  • Мнения: 355
По информация от служителка на Метро Tarrington housе е новата тяхна марка. Предишната е Аляска (каквато ползвам от няколко месеца без проблем). Разлика между двете машини не видях, от "новата" купихме за майка ми и я изпробвах.
Мapua, виж за рецепти темите за машините за хляб.

# 5
  • Мнения: 38
Правим вече няколко пъти хлебче в нея - става страхотно. Мекичко е и на другия ден. Вече не съжалявам. Поразучихме я малко. В началото се стреснах - правихме един кекс и резултатът беше една твърда какова маса, с която спокойно можеш а си счупиш зъбите. Сега вече сме спокойни. Хлебчето е от книжката - класически френски хляб. Първо го пуснахме на програмата препоръчана в самата рецепта, но повече ни хареса как става на 11-а програма. Кората не е толкова дебела. Доволни сме.

# 6
  • Бургас
  • Мнения: 25
виждам че темата е стара , но все пак можели да кажете вече са минали няколко години здрави ли са ви хлебопекарните т.е. доволни ли сте още от покупките

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт