Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 12 дек. 2011, 15:36 ч.

Хлебопекарна Tarrington housе

  • 8 024
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте момичета! Някоя от вас има ли Хлебопекарна Tarrington housе? Чудя се дали да не си направя един коледен подарък? Моля, споделете мнения. Благодаря ви предварително!

# 1
  • ВАРНА
  • Мнения: 281
Може би е късно за отговора ми (предвид че си искала коледен подарък да си направиш  Wink ), но аз имам такава хлебопекарна от броени дни и на ден я употребяване поне по 2 пъти. Много съм доволна, препоръчвам ти я.
Весели празници!   bouquet

# 2
  • Мнения: 38
AKILINA аз имам същата от петък. Първият ни опит снощи, да направим кекс в нея, беше една твърда какаова "питка". Моля те сподели рецептите, които правиш в нея. Само тези от книжката ли правиш или пробваш и други. Снощи съжалих, че я купихме. Но щом има и други с такава фурна, имам предвид от тази "марка"  Simple Smile може би ще обменяме опит.

# 3
  • София
  • Мнения: 807
И аз съм с такава от няколко дни! И съм много доволна, въпреки единственото хлебче, което направих с готовата смес брашно, което вървеше с нея!
А между другото... не съм сигурна каква е връзката с Alaska - но модел alaska bm 2600 е 1:1 като нашият модел - Tarrington housе
Мисля, че не са лоши!!! А и като чета отзиви за тях - май не сме се излъгали!  Sunglasses

# 4
  • Мнения: 351
По информация от служителка на Метро Tarrington housе е новата тяхна марка. Предишната е Аляска (каквато ползвам от няколко месеца без проблем). Разлика между двете машини не видях, от "новата" купихме за майка ми и я изпробвах.
Мapua, виж за рецепти темите за машините за хляб.

# 5
  • Мнения: 38
Правим вече няколко пъти хлебче в нея - става страхотно. Мекичко е и на другия ден. Вече не съжалявам. Поразучихме я малко. В началото се стреснах - правихме един кекс и резултатът беше една твърда какова маса, с която спокойно можеш а си счупиш зъбите. Сега вече сме спокойни. Хлебчето е от книжката - класически френски хляб. Първо го пуснахме на програмата препоръчана в самата рецепта, но повече ни хареса как става на 11-а програма. Кората не е толкова дебела. Доволни сме.

# 6
  • Бургас
  • Мнения: 25
виждам че темата е стара , но все пак можели да кажете вече са минали няколко години здрави ли са ви хлебопекарните т.е. доволни ли сте още от покупките

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт