Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 708
Здравейте Simple Smile,

в последно време се наблюдават тенденции за правене на хирургични операции и от нормалните хора (не само от чалга звездите Grinning)... Според вас нормално ли е това и трябва ли да се чувстваме дискомфортно ако не сме си направили съответната манипулация - увеличаване на гърди, устни и т.н...  Какво рискуваме поемаме като се подлагаме на подобни операции? Очаквам вашите мнения и конкретно дали сте ЗА или ПРОТИВ тези "разкрасяващи" пластични операции... Simple Smile

# 1
  • Мнения: 47
Много странен въпрос...

Естествено ,че никой не трябва да се чувства некомфортно ,че няма операция точно колкото и никой не трябва да се чувства виновно ,че си е направил.

По принцип съм "за" пластичната хирургия.Въпреки ,че нямам и не планирам такава...

Би било несправедливо да кажа "не".Аз съм се родила,смея да кажа с хубави черти или как да се изразя -симпатична.Но ако имах огромен нос,или двойна брадичка,стърчащи уши или нещо друго И не мога да се възприема така (ако не ти пречи хубаво),ако това ме подтиска и т.н.???

Ами естествено ,че ще отида да се оперирам...


А за рисковете,естествено ,че ги има,но всеки се преценява кое ще надделее...

# 2
# 3
  • Мнения: 3 587
Всички "герои" и в трите статии се харесват и то доста( гледала съм ги в интервюта) по собствено желание го правят, отново и отново, явно им е нужно, нямам проблем с това.  Особено момичето с "проваления" живот, като я гледам колко доволно позира и с какво самочувствие, последното нещо за което се сеща е, че животът ѝ е провален, напротив очевидно е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт