Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 дек. 2011, 22:30 ч.

Цени за раждане

  • 900
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте, предстои ми раждане във вашата клиника  в началото на януари 2012. Виждам, че често променяте ценоразписа си и ме интресува очаква ли се промяна за цената на раждането за здравноосигурени пациенти?
Моя позната ще ползва промоционален ваучер, който намалява  30 % от цената на раждането, но не важи за настоящи и лоялни пациенти, а само за нови клиенти, защо е това разделение?

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте,

Разбираме фрустрацията Ви по отношение на преференциалния ваучер - той обаче не е е насочен и не се предоставя на пациенти на болницата, нито настоящи и лоялни, нито бъдещи и потенциални  такива. Преференциалните ваучери, които споменавате, са  поименни и са предоставени единствено на служители на нашата болница с правото при желание от тяхна страна да ги преотстъпят на свои близки и роднини като при преотстъпване важат определени правила.

Не е напълно ясно какво визирате под честа промяна на ценоразписа. Ако имате предвид смяна на цените, през 2011 г. по-обхватна промяна в тях и то само на част от услугите, беше извършена един път през месец март (не се предвижда скоро такава) . Същевременно обаче често променяме съдържанието на нашия ценоразпис  като надлежно обновяваме и датата на неговата валидност, когато въвеждаме изцяло нови услуги, предлагани при нас - например последното обновявавене е въвеждането на фетална ехокардиография.

С пожелания за леки последните седмици от бременността и безпроблемно раждане,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт