Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 дек. 2011, 21:09 ч.

Търся читав автоключар.

  • 3 280
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 0
Момичета, помогнете. Мъжът ми вече втори ден ходи по ключари и утре пак трябва да си губи времето. Трябва нещо да му поправят по колата, но го мотаят много. Препоръчайте някой, който ви е свършил добра работа.

# 1
  • Мнения: 0
Здравей Ели,
Мисля, че ще ти помогна. То при нас беше сага малко е дълго, но ще ти разкажа защото е поучително. Една вечер към 23ч. с мъжа ми се прибираме и не можахме да си отключим апартамента. Нито един от двата ключа не превъртя. Мъжа ми звъня на приятели и колеги и му дадоха телефон на ключар. Дойде човека за 20-30 минути и каза, че бравата е сложна и е блокирала, но няма инструмент точно за тази в него. Чакахме го още половин час да го вземе.
Аз му казах, че от тоя нищо не става ама трая си. Върна се и за 10-15 минути отключи вратата с някакви бодили. Вярно, не разбива нищо, ама ни поиска 130лв. което ми се видя много скъпо. Отгоре на всичко каза, че трябва да се смени бравата задължително, тоест още пари да му даваме.
Мъжа ми му плати и си легнахме. Естествено не сменихме бравата, защото заработи.
След един месец пак същата ситуация, но по рано и с пазарски чанти.  Мъжът ми намери някви лепенки по входа и звънна там, но попита колко ще струва. Отговорът беше 80-100лв. Идват две момчета млади и почва едно ровичкане по вратата и бравата около два часа. Почнахме да се чудим, защо скъпчията я отвори толкова бързо, а тези се потиха и пуфтяха. Викнаха трети и той каза, че ще дупчи вратата защото е блокирала и ще струва 180лв. Мъжът ми подивя и направо ги изхвърли, като им плати 20лв за времето. Визитката на първия ключар не пазехме, но звъннахме на колегата на мъжа ми и ни даде пак телефона. Този път не дойде мъжа а младо момче. Пак почна да ръчка нещо и ние съвсем се отчаяхме. Но, имало господ, момчето отвори вратата без дрелка за 20мин. вече засичахме. Попита ни защо вратата е в такъв вид и ни освети с фенерчето. Цялата беше издрана и съсипана от първите. Взе 120 лв и ни остави визитка. След седмица ни разбиха аудито-3. Ключалката на вратата и запалването. Мъжът ми отвори Интернет и почна да
звъни на автоключари. Цените за ключалки и някакви чипове бяха от 300 до 500лв. Тогава се сетихме за оставените визитки и звъннах на първият ключар дето беше по-възрастен. Човека си ни спомни и каза, че за 350лв ще направи колата. Дойде с младото момче и почнаха да разглабят и зглабят нещо, после с някакъв лаптоп правиха нещо. След 45 минути колата беше като нова, а най важното имаше ключалка и палеше. После мъжът ми води приятел при тях и се оказа, че в Младост 2 имат голям офис и всичко било много професионално, а не като тия ключарски ателиета миризливи дето ги знаем. От тогава доста служебни коли на мъжа ми са направили и казва, че са много точни и са професионални автоключари. Най важното според него било, че правели автоключове с чип за автомобили даже когато са изгубени ключовете.
Мъжа ми ми даде телефона там. 0886555035 и било в бл. 246 Младост-2. Забравих, в офиса му ходиха също няколко пъти. Дано съм ти била полезна. Това е моят жизнен опит с ключарите.

# 2
  • Мнения: 213
Здравейте! И аз да се включа, че сме ползвали нееднократно услугите на един автоключар от кв."Хаджи Димитър". Казва се Жоро (фамилия не знам, за което се извинявам) и телефонът му е 0898722734.
Успех!

# 3
  • Мнения: 0
Здравей Ели,

не знам дали още търсиш но аз имам двама познати, които са най-добрите ключар и автоключар  и за всичко звъня на тях.

Ето ти телефоните: 

Добри: 0888 559 669 /ключар/
Методи: 0898 20 60 20 /автоключар/

препоръчвам ги на всички - никога няма да имате проблем с тях  Peace

# 4
  • Мнения: 1
Сигурно вече сте си намерили, но да добавя и моя позитивен опит:
0889-882-688
Не си запазих в телефона името му, но реагира много бързо, оправи ми ключалката за няма и три минути и цената ми стори ниска.

Общи условия

Активация на акаунт