Ежегодната кампания „Купи и дари” на Ротаракт България ще се проведе от 16-ти до 18-ти декември 2011 в цялата страна

        За седма поредна година ще се проведе традиционната благотворителна кампания на Ротаракт България – „Купи и дари”. Инициативата за набиране на хранителни продукти за деца, лишени от родителски грижи, ще бъде организирана паралелно в 8 града в България.
Кампанията се провежда в големи супермаркети, които са обозначени с плакати на „Купи и дари”. На входа, ротарактори раздават информационни материали, с които се легитимират, запознават желаещите да участват с кампанията и дават информация за необходимите хранителни продукти, съгласувани с всеки дом-бенефициент.

Желаещите да допринесат за топлата Коледа на най-малките, участват в благотворителната инициатива чрез закупуване на някои от необходимите продукти и по-късно могат да проследят развитието на кампанията в официалния сайт или Фейсбук група на „Купи и дари”.
За последните години, кампанията на младежката организация на Ротари България събира над 10 тона храна от всяко свое издание. Традиционните периоди, в които се провежда са седмиците преди двата най-големи християнски празника – Великден и Коледа.

Повече информация за проекта и местата, на който ще бъде проведен, може да намерите на официалния сайт на инициативата: www.kupiidari.com