************************************ рекламна публикация ************************************


Кухни „ДИАЛОГ“ откри нов магазин в град Пловдив, където са показани девет великолепни модели кухни в класически и модерен стил. Общото между тях е следването на тенденцията от последните две години за връзката и преливането на кухнята, хола и трапезарията. Голям интерес предизвикват най-новите модели RAFAELA и RAFAELA NOCE в стил модерна класика, комбинация от естествени материали, контрастни цветове и изчистени линии. Вратите са от ясеново дърво с широка рамка в два цвята: топло кафяво и уникално бяло.

Удобни скрити дръжки, бляскави повърхности на вратите от МДФ лак и плотовете от технически камък, вградено сензорно LED осветление, чекмеджета и механизмите с плавно затваряне, красиви аксесоари, електроуреди от висок клас - всички тези компоненти са представени в най-новите модерни модели LIVIANA и TIZIANA GOLD.

Вариантите на моделите са от два до двадесет. Колекцията позволява избор от широк ценови диапазон.

През месец декември кухни „ДИАЛОГ“ прави и своето „КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ“ на всеки клиент, който желае да си поръча от великолепната колекция кухни. Всеки модел има Коледна отстъпка, която може да увеличите като си закупите и комплект от три уреда за вграждане. Отстъпките са от 10% до 17% в зависимост от модела.

Екипът на кухни „ДИАЛОГ“ с удоволствие ще отговори на всяко ваше запитване и ще предложи решение за вашата кухня!
За контакт: www.kuhnidialog.bg

Привлекателни и предизвикателни, носещи уюта и спокойствието на дома, това са кухни „ДИАЛОГ“!