Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1
Добър ден на всички. Въпросът ми е свързан с разширяването на зениците и по конкретно, лошо ли е за очите зениците да се разширяват няколко пъти за кратък период от време?

Нещата седят така: Наскоро реших че е крайно време да установя източника за периодичното ми главоболие. След консултация с лекар, ми бе направено ЕЕГ което не показа никакви нередности.
Следващото предположение бе6е проблем с очите... и така се стигна до тук. Към днешна дата съм посетил два очни лекари и това което ме притеснява са големите несъвпадения в техните рецепти. Разбира се възможно е и аз да съм подвел някои от лекарите. И на двете места ми разшириха зениците и резултатите бяха:
1: -1,5 с астигматизъм
2: -0,5 с астигматизъм
Изследванията са ми направени в близките 3 седмици и искам да знам дали наскоро е ок да си разширя зениците отново за да установя какъв точно е диоптъра ми. Също така ще бъда благодарен ако ми препоръчате и компетентен специалист (София). Благодаря предварително Simple Smile

# 1
  • Мнения: 154
Здравейте Тео,
Няма нищо че в много кратки срокове са ви разширявали зениците, но проблема по скоро е че вие не сте си взели никаква корекция, а само трупате рецепти. Според мен по- скоро редно е да си купите очила след като имате диоптър, вместо да обикаляте при десет лекари десет рецепти ще получите със сходни резултати,но проблема няма да се реши.

Общи условия

Активация на акаунт