Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 62
The Nine Months That Made You / Деветте месеца, които са ви създали (2011)Програмата "Хоризонт" изследва тайната на дългия, здрав и щастлив живот. Оказва се, че период от живота ви, който дори не може да си спомните - деветте месеца преди да се родите - може да има по-продължителен ефект върху вас днес, отколкото начина на живот и дори гените. Това е една от най-новите и провокативни идеи в науката за човека, а неин основател е английският учен, професор Дейвид Баркър. Неговата теория вдъхновява цяла серия от изследвания, които разкриват как времето, което прекарваме в утробата на майката може да повлияе на нашето здраве, личност, а дори и на живота на нашите деца.

# 1
  • Мнения: 62
We Need to Talk About Kevin (2011)Трябва да поговорим за Кевин (2011)

Майката, изживяла авантюристична младост, след раждането на сина си започва да води застоял и усамотен живот със съпруга си. Тя научава, че 15-годишният й син, с когото винаги си има особени и проблемни отношения, е извършил масово убийство в училището си. Филмът не се съсредоточва толкова върху трагедията, колкото до причините защо тя се е случила и начинът, по който героинята се опитва да продължи да бъде майка на дете, което се оказва убиец. .
Всеки зрител ще бъде провокиран да го осмисли различно, ако не е останал безмълвен към връзката между майка и син, белязана от жестокост и любов.
Пред в."Гардиън" актрисата Тилда Суинтън сравнява сюжета на филма с гръцка трагедия -"Това е пиесата, която на Еврипид не му е стискало да напише". Тази британско-американската драма взе наградата за най-добър филм на Лондонския кинофестивал! Филмът силно впечатли кино-критиците и получи множество позитивни оценки от пресата след премиерата му на кинофестивала в Кан през май тази година.
За сведение премиерата му в САЩ се е състояла на 2 декември т.г. Надявам се скоро да го видим и по екраните.

Общи условия

Активация на акаунт