Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 84
Колебаех се дали да сложа темата тук или в Здравни заведения, но тук мисля, че ще я видят повече хора. Ако модератор прецени - нека я премести.

Имате ли впечатления от спешните кабинети в ИСУЛ? Вече два пъти ми отказват спешна помощ и ме препращат към Пирогов. Аз ли съм с куц късмет, или така си действат?

Вчера сина ми (11 месечен) пада и си сцепва жестоко веждата - кръв, зейнала рана, на всичкото отгоре и сополив и кашлящ... ясна ви е картинката. Детегледачката го мята в количката и го води в ИСУЛ - живеем на 5 мин. от ИСУЛ. Влачи и големия ми син с тях, който също е болен, защото няма на кого да го остави.
Там любезно й обясняват, че не могат да й помогнат, нямали детска неврохирургия, нямало подходящ доктор, който да го прегледа и най-добре да идат в Пирогов. Не помагат нито молби, нито обяснения, че децата са болни и е доста трудно да мине бързо през целия град с болно и кървящо бебе. Поне един йодасепт да му бяха мазнали... нейсе.

Излизам от работа, прибирам ги от ИСУЛ и ги карам в Пирогов. В хирургията (която също не е детска) бяха изключително любезни и оперативни, за 10 минути го прегледаха, дезинфекцираха и залепиха. От разговора с докторите разбирам, че е практика от ИСУЛ да препращат към Пирогов под най-различни измислени предлози.

Първият случай беше преди няколко месеца. Закарах мъжа ми, който в резултат на киста на дупето се влачеше почти на 4 крака - пратиха ни отново в Пирогов, защото те имали само "чиста хирургия", пък това е за гнойно-септична. Отидохме в Торакс - оказа се, че дори не е нужна хирургична намеса - само превръзка с мехлем, който извлича гнойта.

# 1
  • Мнения: 1 366
Късмета е бил с теб и с децата ти!
Има стааара приказка- "кой не отидЕ в ИСУЛ, него не го умориха..."
ШЪ ма прощават доФторите, и тези, които случайно са ги оправили там, ама приказката си е вярна...
Дори и да преместят темата - Пирогов не е толкова далече!

Общи условия

Активация на акаунт