Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 дек. 2011, 22:42 ч.

разчитане на резултати

  • 586
  • 2
  •   1
Отговори
  • гр.София на върха на кюнеца
  • Мнения: 276
Направих изследвания на хормони и инсулин и моля за помощ относно разчитането на резултата. Ще бъдат разчетени от докторката, но след нова година, а аз се интересувам какво е положението.
 ft4 0.81ng/dl  референтни стойности- 0,71-1,85
TSH 2.461 uIU/ml референтни стойности 0,49-4,67 за мониториране на терапия
                                                                           0,2-5,50

MAT / anti - Tpo/ 0.1 IU/ml <12
TAT/anti-Tg/       11.2IU/ml<34
Натоварване с глюкоза
инсулин 8,2 0 мин.      референтни стойности 4,1-26,0 uU/ml
инсулин 34,0-120 мин.  4,1-26uU/ml

Благодаря  Hug

# 1
  • Мнения: 20
Здравей! До колкото мога да се ориентирам само последното - инсулин ти е повече. Защото твоето е 34, а референтните стойности са  до 26. Мисля, че всичко останало ти в норма.

# 2
  • гр.София на върха на кюнеца
  • Мнения: 276
При тези резултати, докторката ми изписа Сиофор 1000мг. по схема с натрупване.
Сега се колебая да търся ли второ мнение или да си го пия?

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт