Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 0
Накратко се случи следното:

регнах се на kvostava.us, реших, че искам да пращам съобщения (факта, че се плащат е смешен, но мое решение). Цъкнах да си променя профила на ВИП. Платих през Ппал. И после пратих 70на съобщения за 20на дни. Не получих никакъв отговор. Не мога да кажа със сигурност но явно имат огромен процент фалшиви регистрации. Това не е важното и не искам да ги обвинявам в нещо по тая линия но....

Както и да е за $8 не е проблем си помислих и зарязах сайта.

По принцип не си следя ппал-а. Обаче след 9 месеца влизам и гледам, че имам 9 такси платени към kvostava.us. Т.е kvostava.us са ми откраднали $72.

Пиша им на поддръжката. Много дни без отговор. След това ми пращат общите си условия (на английски, аз не го разбирам) в който пише, че пари не връщат -
Оказа се следното:

1. разчитат с (може би) фалшиви регистрации (не се хващайте за това) да накарат хората да платят АБОНАМЕНТ за ВИП.

2. разчитат, че хората не гледат достатъчно на ппал страницата за да видят, че ВСЕКИ месещ ще ги таксуват, те че това е АБОНАМЕНТ а не еднократна такса.

3. Има много объркана процедура за прекратяване на абонамента някъде дълбко в техните ЧЗВ - ******Как да спра автоматичните месечни плащания?

За да промените или спрете автоматичните абонаментни плащания, влезте във вашият PayPal account, отидете на Profile page, и от там нa My Preaproved Payments.

Също така можете да ни изпратите номер на транзакцията и Вашите имена и ние ще спрем абонамента Ви.******
Това добре, ама ако не знаеш, че си на абонамент?!

4. С общи условия на английски се опитват да се подсигурят да не връщат пари
***No Refunds will be granted on our side once you purchase your VIP membership. We do NOT issue any refunds once you have made any payment and your membership status has been changed from Standard to any paid membership we offer. Kvostava.us (WEBLUNATIX, LLC) reserves the right to provide this agreement to your Bank, Credit Card Company or PayPal in case you open a dispute, claim or chargeback.****

Моята грешка е, че не гледам. Прежалих парите, но съвета ми към вас е: не им се връзвайте на kvostava.us, няма смисъл, само ще загубите време и пари. Стойте далеч от тях, има много други БЕЗПЛАТНИ сайтове.

Сигурен съм, че има и други блейки като мене дето са изгорели със суми, но kvostava.us на това разчитат....

# 1
 • София
 • Мнения: 17 613
Блейка си и още как!
Първо на първо - просто никога не бих вързала ПейПал акаунта си със сайт с българско име и щатски домейн.
Докладвай за интернет престъпление - има и български органи, има и щатски сайтове,които са доста силни и даже вързани с Интерпол и пр.

# 2
 • София
 • Мнения: 1 475
регнах се на kvostava.us, реших, че искам да пращам съобщения (факта, че се плащат е смешен, но мое решение). Цъкнах да си променя профила на ВИП. Платих през Ппал. И после пратих 70на съобщения за 20на дни. Не получих никакъв отговор. Не мога да кажа със сигурност но явно имат огромен процент фалшиви регистрации.

А да ви е минало през ума, че другите потребители може и да не искат да плащат, за да пращат съобщения, и съответно да не могат да ви отговорят?

# 3
 • София
 • Мнения: 2 824
Tоя сайт нещо за пазаруване ли е?
Какви са тези платени съобщения - информация за стоки ли?

# 4
 • София
 • Мнения: 1 475
Аз съдя по един друг сайт, от типа на фейсбук, в който трябва да си плащаш месечна такса за да пращаш най-обикновени лични съобщения. Ми да имат да вземат, няма да им мине номера при мен, но май има още балами.

# 5
 • Мнения: 5
И аз имам регистрация в този сайт....Изтича ми абонаментът и дано прояват коректност и го прекратят както са посочили.Ако ли не....ще имам проблеми.
И аз имам подозрения,че много от профилите са фалшиви и става въпрос за пари,но....Изпратих много съобщения без отговор...

# 6
 • София
 • Мнения: 3 075
Tоя сайт нещо за пазаруване ли е?
Какви са тези платени съобщения - информация за стоки ли?
Ами отвори го де, сайт за запознанства е, доколкото разбирам!

# 7
 • София
 • Мнения: 2 824
Tоя сайт нещо за пазаруване ли е?
Какви са тези платени съобщения - информация за стоки ли?
Ами отвори го де, сайт за запознанства е, доколкото разбирам!
A, да, да...че после да се окажа абонирана, без да зная Joy Joy
Отвори го ти! И разкажи Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт