Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 720
  • Мнения: 472
Добро утро!Абе тоя наш Улуч,какви филми прави не мога да се начудя..какви схеми,че и указател кой с кой е и за какво се бори ooooh!милост няма ли този човек?
Дано по-напред стане една идея по-лесен за гледане:)Езел беше като читанка пред тоя сериал ooooh!
Ама иначе пък е много заинтригуващ...Ийит пак разбива..
И музиката..точно крими...
Той да не е завършил полицейско училище нещо?Много си пада по заплетени крими драми. Laughing

# 721
  • Мнения: 3 393
Момичета, аз тази нощ преговорих 3-та серия и заспах с толкова въпроси, че само след два часа сън се събудих от още повече питанки, нахлули в съня ми.
Явно и този филм ще го сънуваме, а досега си мислех, че ще сънувам и преживявам само Езел )))

И вече разбрах, кой е мъжът, който ще отнеме съня ми - не бил нито Езел, нито Селим, ами Байрактаров с неговия пъклен план да прави луди зрителите

Joy Joy Joy
Сега се е пернал на територията на три държави и си разиграва коня...)))
Някой преди време се пошегува, че вече си представя края на филма - Някъде в бъдещето - фар, младеж с мотоциклет слиза и казва, че търси баща си ..и т.н.
 Аз тогава много се смях на остроумието, обаче вече усещам как Байрактаров и компания пак ни кроят някакъв такъв подъл номер
 Joy Joy Joy

Да ви кажа ли какво ми роди обсебеното от филма въображение в 3 и половина през нощта ?
Ще ми се смеете сигурно, ама аз да си кажа, пък вие се посмейте, ако искате Embarassed Embarassed

Значи, първо - мисля, че родителите на Селим изобщо не са загинали.  Там в онези гробове няма никой.
Имало е навярно инцидент - катастрофа или нещо друго, но те са оцелели и са изчезнали, скрити от някого някъде /може би Норвегия?/ под чужда самоличност.

Появяват се по-късно, мисля,че възрастния мъж с широкото дълго, тъмно палто и шапката, който гледаше малкия Омер в училище, беше бащата на Селим, а жената , която го повика после от лимузината, с ръката с червен маникюр и пръстени е майката. Мисля, че когато този човек и  каза Омер, той нямаше предвид малкия Омер, сина на Селим, а най-вероятно припознава в детето собствения си син Омер на същата възраст. Човекът изглеждаше объркан, възможно е да е със сенилни паметови смущения, да излиза от дома си и да го търсят, а той ходи да гледа детето - нещо такова ми се върти в ума.
 Мисля също, че тази жена, която аз условно приемам за майката е онази същата, белокосата жена, с червен маникюр, която във фрагмана дръпна Айлин за ръката и и каза нещо за бебето след посещението в клиниката, жалко, че не разбирам какво точно говорят в този фрагман, а и много малко от третата серия разбрах. Не знам защо, но някак статично ми се позиционира тази жена, не излезе от колата, май седеше пред клиниката - на пейка или в количка, кой знае, може да е останала парализирана след катастрофата ? newsm78
Мисля си, че е възможно Селим да не е бил с тях, когато е станал инцидента и после, за да го предпазят/ от нещо?/ те си сменят самоличността, а той остава в семейството на Халил и Али.
Допускам, че майката може да е онази Кристина, за която се говори, а и оттам да е връзката с Норвегия. Кой знае за каква конспиративна игра става дума - политическа. нарко-мафия и канали или нещо с петролния бизнес.
Така ...продължавам да си съчинявам... снимката, която Айлин намери заключена, мисля, че е много важен детайл, от едната страна снимка на двамата родители, от другата на брата на Селим - Омер.  Тази снимка сигурно ще цъфне в някой от следващите епизоди...Обаче ...следваща питанка - брата на Селим.
 Вие виждали ли сте братя близнаци да се снимат поотделно ? Обикновено близначетата се снимат заедно. Защо има само снимка на Омер, без Селим ? От друга страна въпросът на Селим - "Кой съм аз? " Дали беше само въпрос, който си задава от нечиста съвест на неверен съпруг-двуженец или е разбрал нещо за произхода си? Нещо, което определено не е знаел, преди да отиде в Иран.

Но да предположим, че все пак има и Омер. Той мъртъв ли е или жив?
Ако е мъртъв - няма да интересно, ако е жив - той ли е бащата на Ферхат или Селим ?
Селим кого видя, разхождайки се по улиците на иранския град? Първо даваха мъж, който кара колело, после той мина край Селим, а Селим се обърна и го изгледа все едно вижда призрак ? Възможно ли е да среща брат си там?

Мисля си и за Лейля. Ако все пак Селим, бидейки там лекар се запознава с нея и имат дете, за което той не разбира, преди да се прибере в Истанбул , възможно е в последствие да иска да си ги прибере в Турция и да организира изтеглянето им от Иран, през границата до Ван, после със самолета в Истанбул. При срещата подарява количката на детето. Вероятно е по-късно да ги изпраща с Лейля в Норвегия, а сцената как там Ферхат е в детска градина и реже косата на някакво дете/ кой му е дал ножица на това дете,като учителките му се карат, че го прави отново Laughing/, та сцената мисля, е също малко в бъдеще време, макар пак да е 2012-та .
Ако обаче за търсенето на Лейля и Ферхат и вземането на коса за ДНК анализ е натоварен Кудрет, какво тогава комисярят Али се прави на паднал от небето? Нали Кудрет е неговият човек за специални поръчки.
Маджит какъв е на Лейля? Когато Кудрет му каза името и той наби спирачки, но после го заведе при нея. Когато Кудрет по-рано го попита - ти имаш ли семейство?, Маджит отговори - да, имам, надявам се един ден да ги заведа в Истанбул. Възможно ли е Лейля и Ферхат да са семейството му?
Друга сценка, за която мисля - Появяването на 'Самарянинът Нихат' . И в двата случая е там случайно - спасява животи. Първо на Фериде дава кръв/чул по радиото?/ после застана на пътя на куршума, изстрелян към Али. Пак параноично си мисля, че и в двата случая идеята е да се внедри около Али. Защо преливаше от любезност, когато бяха при Фериде в Болницата при аборта, според мен се стараеше всячески да отклони вниманието на Али и да го разсейва, да не допусне той скоро да се види с нея, затова се вбеси, когато отиде за чай, а Али беше влязъл в стаята и. Нищо чудно да е подставено лице на Джевдет и компания...
Мисля, че онзи г-н съветника Асъм е някакво доста високопоставено 'ченге', от ония тайните, той сам каза, че се е пенсионирал само от шията надолу,т.е. бил е, е  и си остава в играта...

Имам още много, много предположения, сега мисля да изгледам още веднъж преведените серии да поогледам за детайли...Много се надявам, ако някой е разбрал повече от третата серия и фрагмана на четвъртата да разкаже ...

Не ми се смейте много на среднощните фантазии...явно филмът много ме е грабнал )))
Не съм виновна аз, а Байрактаров

 Joy Joy Joy Joy Joy

# 722
  • СТАНДАРТНО.
  • Мнения: 26

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт