Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 135
Детето ми е на почти 5 години и искам да я запиша на балет, но изобщо не съм ориентирана. Не е с професионална цел, така че повече ме интересува треньорката да има подход, а не децата да се страхуват от нея. От значение ми е също и цената.

Благодаря и весели празници!

# 1
 • Варна
 • Мнения: 298
 Аз също влязох да потърся мнения за балетните школи в Общинския детски комплекс - Школа балет и Студио балет. Дъщеря ми също е на 5 и ходи на гимнастика към градината, виждам че много и харесва и реших да се поогледам за варианти. Знам, че комплекса е посещаван и ще съм благодарна да споделите впечатления от школите

# 2
 • Варна/UK
 • Мнения: 1 008
Имам две приятелки, които водят дъщерите си на балет в бившото читалище"Маяковски" до Пикадили Чаталджа. Нямам лични впечатления, но от тях съм чувала, че школата е добра. Успех!

# 3
 • Мнения: 2
Здравейте, случайно прочетох темата и мисля,че мога да ви помогна! Преподавам класически балет на дечица от 4 до 7 г. Залата ни се намира в Хуманитарна гимназия "К.Преславски" и часовете се провеждат вторник и четвъртък от 17:00 до 18:00 часа. Смятам, че колкото по усмихнат, приветлив и търпелив си с едно дете то ти отвръща със старание и завидни резултати.... ето затова  нашата зала кипи от талант и ентусиазъм.... от любов към балета. Ако желаете може да посетите нашата фейсбук страница - Балетна школа "Реверанс", там са нанесени необходимите контакти. Заповядайте!

# 4
 • Мнения: 89
 Школата в бившето читалище Маяковски действително е добра. Ходят на фестивали и децата се представят добре,но не ми хареса отношението към децата.Мое мнение.

# 5
 • Мнения: 984
В Маяковски има две балетни формации: "Карма" и "Лидер". Първата е повече за модерен балет, а втората освен класика има и танци. Аз също смятам, че отношението към децата е меко казано неприятно. И в двете формации. Плюс е, че се работи наистина професионално, а преподавателите са амбициозни да научат добре децата. Но все пак психиката на малкото дете не е готова за тази изключителна строгост.

# 6
 • Мнения: 2
Балетна школа "Реверанс" сега набира деца за нова група в събота и неделя в танцовата зала на Технически унивеситет от 10:00 часа сутринта.Групата е за начинаещи деца на възръст от 4 до 7 годинки.Заповядайте!

# 7
 • ride my bike...
 • Мнения: 1 113
Дъщеря ми танцуваше в Карма.
Съгласна съм, че са строги, но в никакъв случай не мога да нарека отношението им лошо.

# 8
 • Мнения: 230
С уговорката, че не правя реклама (в случая няма нужда), искам да споделя, че това, което се изисква от децата, танцуващи в Лидер е дисциплина и работа - според възрастта на детето, разбира се. Децата са на възраст от 4 до 18 г., разделени в няколко възрастови групи. Репетират отделно, освен когато готвят концерт или друга изява. Имам лични впечатления. Никога не съм имала оплаквания от детето си, нито от неговите приятелчета, танцуващи там. Децата обожават заниманията си.
Обикновено родители, довели детето си на една-две репетиции решават, че отношението към децата е прекалено строго. Не вярвам децата да се оплакват. Това, което се изисква от тях е нормално при сериозна работа в колектив. От родителите също се изисква дисциплина  Laughing - като например детето да не отсъства безпричинно, да не закъснява за репетиции и концерти. Намирам това за повече от нормално. Това не е масова школа по танци, а изграден колектив с традиции. Децата не бива да говорят по време на репетиция (ужас, нали  Wink), да не дъвчат дъвки (гадничко, а  Embarassed), да не разливат вода по терена и др. под. И, разбира се, да участват в груповата работа.
Сега сериозно - с децата се работи изключително професионално. Моето лично мнение е, че детето ми освен на танц, се научи най-вече на самостоятелност, чувство за колектив, чувство за ред. Освен добри хореографи, ръководителите са и изключителни педагози. 
И пак напомням - не правя реклама, тя не е нужна, особено в този формат. Просто не се поддавайте на повърхностни впечатления. Най-добре е да разговаряте с повече родители на деца, посещаващи школата, която ви интересува - това последното касае всички школи, не само споменатата тук. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт