Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 181
Здравейте мили мами!
Първо искам да ви честитя Новата 2012 г. и да ви пожелая здраве,късмет,щастие и много,много любов....
Пускам тази нова тема,защото искам да си отворя магазинче за бебешки дрешки и изчетох всички теми свързани с моята идея от форума.Но всички теми са стари поне от преди 3-4 години и ми се искаше тук да съберем по-актуална информация.Надявам се ,че темата няма да е полезна само на мен ,а и на много други мами.Предлагам тук да обсъждаме дрешките на кои марки ни харесват и да прилагаме координати за връзка с тях.На етикетите пише вносител или прозиводител и от там може да се видят име на фирма вносител и т.н.Много рових да търся за внос,но никъде не намирам координати на марки които ми харесват,а те са: Карамел,J.S.J (китайски), Tinki Minki,Флекси,Клуб бейби.Ходих и до Илиянци,но и там не видях на тези марки нищо.Някой ако има наблюдения относно дрешки с марка Хаус? Може и вносители на дрешки аутлет или такива с изрязани етикети. Нямам предвид скъпи маркови дрехи.,Нека всяка мама която иама мнение пише за български,китайски или турски дрешки.
Благодаря!

# 1
  • Мнения: 181
Никой ли не проявява интерес?  Sad

# 2
  • Мнения: 513
аз купувам на детето си само маркови дрехи, като имай предвид втора употреба.От бг съм взимала само а Сали-М и съм доволна.

# 3
  • Мнения: 295
Bo Bi, като начало може да попрочетеш темата "Съвети за бизнес", там съвсем скоро писах мнението си /от позицията  на собственик на такъв/ относно магазините за бебешки и детски дрешки. Мамите като решат, че ще правят бизнес и веднага това им е в ума.
Относно дрешките на фирма Хаус, ако е ловешката http://www.chaosbg.com/bg/home, средно качество,  цени над средните за български дрехи.

# 4
  • Мнения: 181
medunka , БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА,ЩЕ ПРОЧЕТА ТЕМАТА.Може би повечето мами искат магазинчета,незнам защо.Аз 5 години работя в търговият с дамски дрехи ,та затова реших да пробвам с детски.За да направи човек бизнес трябва да има поне малко понятие затова  скоето ще се занимава.Може би наплива е за бебешки дрешки,защото всеки си мисли ,че те се купуват и бизнеса е печеливш.

Общи условия

Активация на акаунт