Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 ян. 2012, 20:43 ч.

Осолена Аншоа

  • 2 198
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Честита нова 2012 година на всички! Да е здрава, богата и щастлива!

Много обичам Аншоа и обикновено си купувам филета с растително масло в буркан. Този път, обаче нямаше тая, която търсех ( ... с по-поносимата цена ) и купих кутия с осолена - морска сол и рибки между нея.  Това чудо , обаче не се яде и се чудя какво да го правя. Много е солено, дори и след обилно измиване и вкуса не е това, което очаквах.
Ще бъда много благодарна ако някоя от вас сподели рецепта за такава риба.   bouquet

# 1
  • Мнения: 261
Рибата първо се почиства от глави и вътрешности и след това се изкисва няколко часа в студена вода, като не е лошо водата няколко пъти да се смени. След това хубаво се изцежда и тогава много лесно се отделя костта. Заливаш готовите филета с олио или зехтин и оцет. Можеш да я поръсиш с  нарязан лук или копър и това е...Да ви е сладко!

# 2
  • Мнения: 2
Много благодаря!   bouquet

# 3

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт