Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 106
Здравейте, бих искала да попитам как е най - правилно да практикувам, даването на капки Колийф с млякото, тъй като на описанието за начин на прием на капките е написано ,че трябва да се сложат по четири капки в млякото 30 минути преди консумация,като млякото не трябва да бъде нито горещо, нито студено.... Но пък нали млякото не е хубаво да стой толкова много преди консумация , та се чудя  как е редно да правя, така че да си действат капките и  млякото да е максимално ефективно при прием. Засега чакам 15-тина минути, но пък не знам дали е правилно за капките?

# 1
  • Мнения: 669
По-отношение на това дали млякото може да престои след разтваряне - препоръката е да се консумира непосредствено след разтваряне. Причината е, че при разтварянето могат да попаднат микроорганизми, които в комбинация с топлина и подходяща хранителна среда да се развият. А колкото по-малко е детето, толкова имунната му система е по-незряла и риска от инфекция е по-вероятен. Съветът ни е да не чакате толкова дълго млякото, особено при по-малки деца - първи втори месец, тъй като риска от инфекции е по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт