************************************* рекламна публикация *************************************Киносалоните се разделят с традиционния за тях junk food!

Bonduelle и мъпетите се обединяват, за да възродят не само хитовото шоу ‘Мъпетите’, но и любовта към най-свежата и енергезираща храна – зеленчуците

Хитовото шоу ‘Мъпетите’ (The Muppets) изгрява през 70-те и е любимо на малки и големи. Това е и времето, когато на мода са разноцветните градински зеленчуци, а на царевичния чипс все още се гледа с подозрение. Тази година (2011), когато Ретро вълната е заляла целия свят, Walt Disney създава поредната нестандартна продукция в същия този стил; кино-шоу, наситено със смях и екшън моменти – завръщането на мъпетите. Световният лидер в производството на замразени и консервирани зеленчуци, Bonduelle, се присъединява, за да възроди една друга модна тенденция – здравословния начин на живот. Ще се включиш ли и ти?


Ето как Bonduelle и мъпетите ти дават възможността да бъдеш част от всичко това!
 

Благодарение на уникална промоция, организирана от Bonduelle и мъпетите, ти и любими хора може да се насладите на завръщането на забваните герои и то пред големия екран! Филмът излиза по кината на 20ти януари 2012, но любителите на свежите зеленчуци и здравословния начин на живот могат да се сдобият с безплатни билети още от декември! Хапни си нещо от вкусното Зелено Меню на Bonduelle в ресторанти Годзила или На Двора, или си купи 2 чашки с царевица на пара Bonduelle в The Mall, София и ще получиш скреч карта, с която може да спечелиш 2 безплатни билета за ‘Мъпетите’ – неповторимото завръщане на нестандартните герои, които ще допринесат за доброто ти здраве и с една значителна доза смях и настроение. А от началото на месец януари безплатни билети може да спечелиш и ако се погрижиш за здравето на твоето семейство, купувайки 2 продукта на Bonduelle от супермаркети Пикадили в цялата страна. В такъв случай, също ще получиш скреч карта, с която имаш шанс да гледаш неповторимата продукция!


Какво те очаква?

Освен, че ще похапнеш вкусно и здравословно, пред големия екран те очаква истинско приключение – Гари (Джейсън Сигъл от сериалите "Как се запознах с майка ви" и "Прелъстен и изоставен") е мъж с наивно , но добро момчешко сърце, което е разкъсано на две – между любовта към приятелката му Мери и привързаността към брат му Уолтър и любимите им герои – мъпетите. Кулминацията на филма ще разбунтува и твоето сърце, когато тримата отиват на почивка и се оказва, че Гари и брат му трябва да спасяват детските си спомени от алчна нефтена компания, която иска да събори студиото на мъпетите. Дали Гари ще успее да спаси мъпетите без да се налага да жертва връзката си с Мери? А дали мъпетите ще успеят да преглътнат гордостта и да се обединят в името на една добра кауза?
Открий сам като ти и твоето семейство се обедините около каузата на здравословния начин на живот... Това е и мисията на световния лидер Bonduelle в България - да върне в семействата и техните деца любовта към най-истинската храна – зеленчуците.
Бъди част от голямото завръщане!


 
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА УСЛОВИЯТА НА ПРОМОЦИЯТА НА СПЕЦИАЛНИЯ ПРОМО САЙТ ТУК!

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: ПОВЕЧЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ С BONDUELLE!
www.bonduelle.bg

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 15:39 от Косьо