Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
Знам че има но защо хората не ги предпочитат.....?

# 1
  • русе
  • Мнения: 118
Може би това което правят не отговаря на търсенето като стил, цена ...знам ли да кажат и други

# 2
  • Мнения: 0
Кажете, кажете мили дами, като бях малка много се впечатлявах от дрехите на майка ми
то в Бг. само Рила дрехи имаше но бяха едни прости семпли мн  финес имаше в тези дрехи,
сега casual ,  само в ZARA, (да не говорим за по скъпи дрехи)

# 3
  • Мнения: 0
 Голяма част от хората в бг имат доста бавно развиващ се вкус за дрехи, това естествено си е мое лично мнение. Имам наблюдение, че много от нещата модерни на запад навлизат в обществото ни чак след година, и то много малка част от това което всъщност е...
 Нещата, които се продават по базарите на доста ниски цени, можете да ги видите в някои доста елитни магазини на значително доста по-висока цена. Как да реагирам на този факт? Наскоро даже си купих бг обувки за зимата, смятам, че те са много по-качествени от китайските, които заливат пазара.
 Мисля,че в момента хората в бг ги тресе поп фолк вълната, и доста млади и не толкова млади подвизават на фолк дивите във всяко едно отношение, ето за това те се отдават на тови стил и пренебрегват всичко друго. Ето за това голямата част от българите трудно се преобщават към модерното в момента.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 23:49 от LulitaLu

# 4
  • Исландия
  • Мнения: 60
Интернет ни позволява да пазаруваме откъдето искаме и смея да кажа, че вкусът не се раличава от този на хората, живеещи някъде другаде. в България откриха магазини всички по-големи марки, скоро се очаква и H & M да отворят магазин. Те налагат редовата мода и то директно от запад. Не мисля и, че фолкмодата е така преобладаваща, но мое мнение Simple Smile. Но виж, българските дизайнери изостават и в кройки, и в цветове, за тъкани не говорим - евтини, копират направеното навън и го побългаряват грозно- всяка година едни и същи неща предлагат, някакви универалсни модели, които така си стоят с години в каталозите им. Аз мога да кажа защо аз не предпочитам  български неща пред други- нито качеството качество, нито визията, само стара слава, гледат с трици маймуни да ловят. Не пазарувам по национален признак, а по съотношението качество - цена. Призивът "Изберете българското" ми звучи наивно. Предпочетам нещо, само ако отговаря на това, коео търся, а не водена от псевдопатриотични принципи. Аз имам немски ботуши- не са мръднали от години, българските- на 3-ия месец и вече тряваше да ги оставя- падна ток, разлепиха се, овехтяха . Едно нещо бих избрала, без да се замислям: паста за зъби Поморин. Но я няма вече, фирмата фалира. 

# 5
  • София
  • Мнения: 4 862
И регистрира цели два профила, за да си говориш сама и да си рекламираш бизнеса?

Общи условия

Активация на акаунт