Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 ян. 2012, 13:21 ч.

НОВИТЕ ХРАНИ - какво да правим с тях?

  • 734
  • 1
  •   1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 9 049
Здравейте. Идеята на темата да популяризираме нестандартните за Бг храни, които навлязоха последните години. Става дума за неща като киноа, амарант, кедрови ядки и т.н., много са. Та споделете кой какво ползва от тях, кое е най-характерното за този продукт и как го приготвяте. Дайте рецепти. Мисля, че ще е интересно и полезно.

# 1
  • София
  • Мнения: 2 776
Кедрови ядки слагам в салата, или за панировка смлени заедно с галета.
Амаранта ползвам като кус-кус, сварен със сирене.
Киноа слагам на салата: магданоз, малки кубчета домати, зехтин, лимон. еднъж пълних и сърми, плънката беше киноа и булгур. Слагала съм в супа и киноа и амарант, за сгъстяване.

Разходи се по веге темите, там ако попиташ, няма да останеш разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт