Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 448
Ако имам торент с 5 филма в него а искам да тегля един от тях, при Биткомета давах "Свойства" и избирах кое да тегля. Тука нещо е по различно и не намирам, дали пак да инсталирам Биткомета. Коя програма е по-добра? У-торента, сложих, защото не можах да дръпна няколко анимации, от Мастера, но сякаш ми товари повече и ме дразни с това. Компа ми буквално забива от нея. С Биткомета нямах проблеми, но не можах да дръпна въпросните анимации.

# 1
  • Мнения: 229
Като теглиш, преди да започнеш да сваляш, ти се отваря един изскачащ прозорец, където са маркирани с тикчета всички файлове, които се съдържат в торента, който дърпаш. Махни отметките на тези, които не искаш и остави отметка само на това, което ти трябва и си готов. µTorrent е много по-лека от BitComet и поне при мен сваля много по-бързо и не товари толкова. Аз я харесвам повече.

# 2
  • Мнения: 448
Явно, някоя от настройките липсва, защото като сваля торент файла и цъкна върху него директно почва да се сваля. Ако тези хиксчета са както при Биткомета, не излизат сами и затова търся в настройките, но за сега не откривам.

# 3
  • Мнения: 448
Открих долу в лентата с файлове, че мога да давам да спре да тегли дадена част, ако е това пак ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт