Здравейте.
Аз не съм мама  Grinning. Мъж съм и се регистрирах, за да споделя една истина, до която се докоснах по някаква случайност, макар случайни неща според мен да няма, но условно така ще се изразя.
Ето историята накратко. Приятелката ми имаше ужасен предменструален синдром, изразен в нервност и големи болки в корема. 5 години тя пиеше Но Шпа с което само намаляваше в известна степен болките, но нервността си оставаше. Синхронно със синдрома започна да получава през ноща и мускулни крампи на прасците. Тогава реших да и купя за крампите, магнезиев препарат и се спрях на магнезиевия DL аспартат, известен, като Магнерич, има го в аптеките. Препоръчах и да пие една седмица по две таблетки от 500мг. и започна.
Крампите изчезнаха и..........след няколко седмици ми каза " Знаеш ли, че откакто взех да пия Магнерич, не усещам как ми идва цикъла. Няма болки, няма нервност". Ахнах, защото мигновено навързах логически нещата. Пременструалния синдром е единствено, липса на МАГНЕЗИЙ и тази липса води и до крампи в мускулатурата на вътрешните женски органи, а също и до нервност, защото магнезия регулира интензитета на нервните импулси. След еуфорията от нашето малко откритие побеснях. Лекарите ЗНАЯТ!!!!! И пазят това в тайна от жените, за да има оборот за фармацефтите и фарма мафията. Това е безбожие, това е нечовешко, а уж лекарите имали най-хуманната професия Naughty
Та това накратко. Надявам се да разпространите информацията и да спестите страданията на много жени.
Благодаря!