Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте,
безспорно Д-р Михайлов е много добър хомеопат, чета книгата му, гледам предавания, когато той говори. От няколко месеца се опитвам да си запиша час, но безуспешно. На стационарния телефон 028651182 се включва съобщение кога започва записването за следващия месец и е даден мобилен телефон 0888496203. В момента 17.01 от 9-12ч е записването, което ще продължи на 19.01 от 9-12ч. Но отново е заето, както стационарния, така и на мобилния. Ако и този месец не си запиша час при него, не знам. Sad Моля ви, помагайте, има ли проблем с тези телефони, това ли е новият начин за записване на час. Звъня всеки месец между 9-12 и постоянно дава заето. Знам, че всички искат да се срещнат със специалиста, надявам се, че и аз ще успея. Стига проблемът да не е нещо във връзката и с оператора.

# 1
  • Мнения: 149
По-добре попитай във форумът на  "Часът на мама".Там си има и такава тема дори,а и има хора които,ще те насочат по-компетентно.
Успех!

# 2
# 3
  • Мнения: 0
Здравейте, благодаря ви. Свързах се аз, просто трябваше упорито да се звъни Simple Smile

# 4
  • Мнения: 3 527
Аз без час отидох при дорктор Атанас Михайлов. Честно казано никой не проверява имаш ли час или не. По реда на пристигане влизат хората.

# 5
  • Бургас
  • Мнения: 6 036
Това скоро ли беше?
А някакви други телефони има ли? Тези явно почти никога не работят.

# 6
  • Мнения: 3 527
Мон, сигурно мен питаш.

Водих дъщеря си края на 2010г. Телефоните ги намерих от сайта, който вече е постнат. Звънях на стационарния вдигна жена, каза, че не можело да си запиша час, защото за момента не записвали, много напред имало заети. Обадих се на мобилния телефон, вдигна самия доктор, каза ми да ида без час. Имаше хора наистина, но не километрични опашки, може би 7-8 човека преди мен. Повече се чака, защото той говори поне по половин час с всеки. Е нас малко бързо ни мина, но ние имахме по-особен проблем. Но е много неудобно. Това е един стар апартамент, с много малко антренце, в което има едно малко миндерче. Та аз стоях на стълбите, права с бебе на ръце. разбира се никой не ми отстъпи да седна Peace

Общи условия

Активация на акаунт