Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 ян. 2012, 10:44 ч.

Монодиета -част 4

 • 18 342
 • 742
 •   1
Отговори
 • Мнения: 5
                                      МонодиетаМОНОДИЕТИТЕ - "ЗА" и "ПРОТИВ"      
  
Какво всъщност представляват те? Под монодиета се разбира всекидневно приемане на един вид храна в продължение на поне няколко дни. Монодиета може да се направи с всеки вид храна (без изключение) и тя винаги ще е резултатна. В зависимост от вида на избраната храна, обаче, скоростта на самото отслабване ще е различна. Най - разпространените монодиети са с продукти с високо съдържание на протеини (месо, риба, обезмаслено кисело мляко) или на прости захари (плодове, зеленчуци, зърнени храни). Но има монодиети, базирани и на доста калорични храни като шоколад, банани, солети и какво ли още не...
 
"За" монодиетите: с монодиетите се постигат бързи резултати, количествата храна нямат значение, изборът на храна е неограничен, не се изисква приготвяне на различни ястия за трите основни хранения през деня,  не сте гладни, няма нужда да чакате определен час, в който да се храните,  подобрява се асимилацията на изядената храна.

"Против" монодиетите: получава се натрупване на едни и същи вещества в организма, храносмилането на всяка друга храна (освен избраната) се забавя прекомерно , резултатите са нетрайни, при преминаване към нормално хранене, без постепенно захранване, получава се дефицит на определени важни вещества (особено при неподходящ избор на позволената храна), неприложими за дълги периоди от време - може да предизвика депресия. Ако все пак някой реши да започне монодиета, най - добре да избере така наречените циклични монорежими. Те предствляват поредица от монодиети.

Монодиетите са достатъчно ефективен, бърз и удобен начин да се свалят няколко излишни килограма за тези хора, които не страдат от прекалено затлъстяване. Те са твърде приемливи и когато по празници сте си позволили да попрекалите с храната и искате по-бързо да възстановите обичайните си килограми.
Класическа монодиета е, когато се употребява един продукт в течение на определено време (обикновено не повече от три дни). Към този тип се отнасят и диети, при които времето е по-дълго, но продуктът се мени през периоди от 2-3 дни. Някои специалисти отнасят към монодиетите и такива, при които се консумират определени продукти в точно определено време без изменение. Видно е, че диетолозите не са достатъчно единодушни по въпроса какво точно трябва да се разбира под термина „монодиета”.

По принцип монодиетите са доста драстични. Отслабването е резултат от рязко ограничаване на калориите, за да принудите организма да  използва за енергия натрупаните мазнини. Както при всички диети, и тук има плюсове и минуси. Към  плюсовете може да се отнесе скоростта, с която можете да свалите килограми. Но това е плюс само ако става дума за килограм-два, в противен случай ще се получи бързо отслабване, гори се мускулна маса, кожата увисва, а са възможни и други неприятни последици за организма ви. Един от най-големите минуси на тези диети е бързото възвръщане на свалените килограми, ако си позволите лукса да поотпуснете контрола на апетита си. Не е изключено свалените чрез монодиета 1-2 килограма, да се удвоят, ако започнете да се храните след това с висококалорична храна.
Препоръчително е монодиетата да не е по-дълга от три дни, независимо, че понякога не ви е трудно да я спазвате. Не забравяйте, че не става дума за това дали сте гладни или не, а осигурявате ли на организма си това, което му е необходимо. Важно е да помните това правило, защото лятото предразполага към такива идеи – само на краставици, само на домати и т. н. Добре, но и само 3 дни, а понякога и два са достатъчни.
Важно е и какъв хранителен продукт ще изберете за своята монодиета.
От прекалена употреба на ориз могат да се образуват камъни в жлъчката. Освен това в ориза витамините са в по-ниски количества, а малкото  белтъчини могат да доведат до снижаване нивото на хемоглобина в кръвта; не са изключени изменения в дейността ендокринната система. Ако сте само на ябълки, също ще ви липсват белтъчини. Изварата е богата на белтъчини, но прекомерната й употреба може да доведе до нарушаване на калциевия обмен. Оттук могат да се направят два основни извода – да не се прекалява с монодиетите и да се потърси някакъв по-балансиран вариант.
Например, един ден употребявайте повече въглехидрати: картофи, овесена каша, зърна. На втория – плодове или зеленчуци, на третия — белтъчини: месо, риба, фасул. Когато си избирате продукти, съобразете, че ако правите ден с млечни продукти, той не трябва да е до деня с месо или риба. Затова предварително си изгответе план какви храни кога ще приемате, особено ако поемете риска и увеличите монодиетата по време.
Вода и чай можете да пиете, колкото искате, но не по-малко от 1,5 литра. Кафето не е забранено, но да е в по-ограничено количество. И без захар!
И още две правила: преди да почнете монодиета, се подгответе за нея, като предните 2-3 дни се храните с по-лека храна. След приключването на диетата, отново трябва да внимавате какво и по колко ядете. В противен случай ще стигнете до извода, че диетите са съвсем безполезни, макар че грешката ще е във вашите решения или неспособността да контролирате апетита си.
Не забравяйте, че е опасно да се ядат повече от 3 яйца на ден. Може, но само белтъците. А ако все пак желаете по-голямо количество яйца – трябва много да се внимава.
от Snow4eva Hug

 
Примерни монодиети

Диета от Дандулина

1 ден – 1 кг Картофи
2 ден - Плодове
3 ден - Сирене 500 гр
4 ден – Яйца - 6 бр
5 ден - Пилешко месо – 500 гр
6 ден - Зеленчуци - 1кг
7 ден -  Кисело мляко – 3 кофички
8 ден - Кашкавал – 500 гр
9 ден - Риба – 500 гр
10 ден - Вода на корем

Диета от Ясмина

 1 ден - 1кг. картофи
 2 ден - 500гр. извара
 3 ден - 500гр. пилешко месо
 4 ден - 6бр. варени яйца
 5 ден - 500гр. печена риба
 6 ден - 1,5л. кисело мляко
 7 ден - 500гр. кашкавал
 8 ден - 500гр. шунка
 9 ден - 1кг. плодове по избор
10 ден - 1,5л минерална вода
Без сол!


Диета от rainfall

1 ден- 3 коф.кисело мляко
2 ден- зеленчуци
3 ден- 6 св. картофа
4 ден- 6 тв.св. яйца
5 ден- 800гр. варено месо


Програма за отслабване от TeodorkaI ден - 1 кг. варени картофи

II ден - 1/2 кг. извара

III ден - 1/2 кг. варено пиле без кожата

IV ден - 6 варени яйца

V ден - 1/2 кг. печена риба

VI ден - 1 , 1/2 кг. кисело мляко с магданоз 100 гр.

VII ден - 1/2 кг. кашкавал

VIII ден - 1/2 кг. шунка или филе

IX ден - 1, 1/2 кг. плодове или зеленчуци

X ден - чай, кафе, минерална вода

XI ден - 1 кг. плодове

XII ден - 1 кг. зеленчуци

XIII ден - 1 кг. варени картофи

XIV ден - 1 литър зеленчукова супа
С тази диета може да отслабнете до 10 кг. за 14 дни. Диетата е основана на принципа на разделното хранене с малък енергиен внос и интензивен двигателен режим.Диета от Snow4eva за 7 дни:
- резултат около 5 кг.

1 ден - 1 литър прясно мляко
2 ден - 6 твърдо св. яйца
3 ден - 1/2 кг месо пилешко или телешко варено
4 ден - 3 кисели млека
5 ден - зеленчуци
6 ден - плодове
7 ден - водаДиета от galimira28


Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:

1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост) разпределени през целия ден
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови), разпределени през целия ден
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол), разпределени през целия ден
4 ден: 5 варени картофа (без сол), разпределени през целия ден
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини), разпределено през целия ден
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.Диета от shokolad89здравейте момичета,искам да споделя една диета която е подобна на вашата но малко по различна

1,2 ден-варени картофи
3,4ден-варени яйца (кам 8 бр)
5,6 ден-кисело мляко не повече от 1% масленост (4 кофички)
7,8ден- пил.месо и риба (печени или варени)
9,10ден-плодове и зеленчуци

личната ми лекарка ми е каза-преди 3 години след разждане отслабнала с нея 9кг.
пие се много минерална вода и вечер преди ядене сока на 1/2 грейфрутДиета от ina15


1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Диетката е от друг форум.Но да не става реклама....  Момичетата свалят от 2 до 5кг. И при повторение споделят,че може да се свалят 8-9.Диети от Г-жа Шуши

Монодиета 1

първи ден - айрян или течности /очистителен ден/
3 дни пилешко или риба
3 дни ябълки
3 дни сирене и сухо червено вино

общо 10 дни


Монодиета 2

1ден-3 кофички кисело мляко
2ден- зеленчуци
3ден-6 твърдо сварени яйца
4ден-5 големи картофа  
5ден-1кг.варени пилешки гърди

общо 5 дни


Монодиета 3


1ден 3-4 кофички кисело мляко
2ден 1 кг варени картофи
3ден 1 1/2 л прясно мляко
4ден 6-8 варени яйца
5ден 1 кг плодове
6ден пилешко месо  
7ден 1 кг зеленчуци
8ден минерална вода

Общо 8 дни


Монодиета 4

първи ден - айрян или течности /очистителен ден/
3 дни ориз
3 дни пилешко
3 дни ябълки

общо 10 дни

Диета от Liussi


ден 1 - 1.5л. прясно мляко
ден2 - 1.5л. кисело мляко
ден3- 1.5кг варени картофи
ден4 - 4-5 твърдо сварени яйца
ден5 - 400гр. телешки колбас
ден 6 - плодове
ден 7 - 1.5л. газирана вода


Диета от Диетуващият бухал или Диетата на Боряна /http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=92&t=34860/
      
1 ден: 2 кофички кисело мляко

      
2 ден: зеленчуци на корем

      
3 ден: 5 сварени картофа

      
4 ден: 5 твърдо сварени яйца

      
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)"
24-дневна диета на Ренета /от Snow4eva/

1-ви ден- спагети Barilla с доматен сос

2-ри ден- ориз със сирена - най-добре кафяв ориз! /или ориз с кисело мляко, или ориз дори с малко гъби/ а за любителите на други зърнени храни - може гречка, просо, овес...

3-ти, 4-ти и 5-ти ден - кюфтета на скара и салата

6-ти, 7-ми и 8-ми ден - риба и салата

9-ти, 10-ти и 11-ти ден - пил.пържоли и салата

12-ти и 13-ти ден - варени зеленчуци /например броколи, или бамя, или брюкселско зеле, или от готовите зеленчукови смески – от замразените и приготвени задушени или в микровълнова фурна/

14-ти и 15-ти ден - телешко варено и салата

16-ти и 17-ти ден –картофи /варени или печени/ и салата

18-ти и 19-ти ден - плодове

20-ти и 21-ви ден - салата /
 
22-ри и 23-ти ден- ориз и кисело мляко /за предпочитане - кафяв ориз/

24-ти ден- въглехидрат /пица Маргарита, геврек/Диета от Herzen


1ви ден - 2 кисели млека
2ри ден - зеленчуци
3ти ден - 5 яйца
4ти ден - плодове (5 картофа в оригинал)
5ти ден - печено пиле

повтарят се още 5 дни
          

СУПЕР ДИЕТА от tania6

1 ден-картофи
2 ден-извара
3 ден-пиле
4 ден-сушени плодове
5 ден-зеленчуци
6 ден-един от предишните дни
7 ден-един от предишните дни,но различен от 6 ден

Може някои промени да се направят, като вместо картофи-ориз или елда,а за които искат вместо сушени плодове, могат за ядат пресни такива!


Диета от siwila

За 7 дни отслабнах 10-11кг - но това беше целта. Целта беше да се нормализира функцията на сърцето и да спадне кръвната захар.
През тези 7 дни изяждах по 1 плод, 200гр.кис.мляко обезмаслено,варени броколи и карфиол и салати от листни зеленчуци с репички и краставици. Без сол и зехтин. Лим.сок - колкото желаеш.Така се храних тези дни и победих смъртта. И много,много ходене-не тичане,не други гимнастики. Ходиш,почиваш и продължаваш напред. Това се случи с мен.


Диета ат petq_h

Пробвана е от много хора и винаги дава резултат като след нея дълго време не се качват килограмите.
Прави се четири дни като се яде по час:
7,00ч - кафе + чаша вода
9,00ч  1 твърдо сварено яйце
11,00ч 1 портокал +1 чаша вода
13,00ч. кафе+ 1 чаша вода
15,00ч  100гр. кашкавал  това е за първия и третия ден  , а пък втория и четвъртия се сменя кашкавала с 100гр шунка
17,00ч  1портокал
19,00  - 1чаша бяло сухо вино - това е за първия и третия ден , а за втория и четвъртия - 200гр. кисело мляко
След този час вече нищо не се яде - само може вода, колкото искате, без ограничение е.

Аз не пия по принцип алкохол и затова бяло вино не съм пила и затова и четирите дена си ядях кисело мляко. Тази диета ми я каза една позната която беше свалила доста килограми и я правеше я през седмица.

Шоколадова диета

Полагат ви се само сто грама шоколад на ден. Имайте предвид, че в сто грама бял шоколад се съдържат 522 калории, в млечния – 545 калории, а в натуралния – 517 калории.
_________________________________________________________

И още малко по темата…
Ако наднорменото тегло не е в болезнен стадий и жената е практически здрава, тя може да прибегне до помощта на съществуващите популярни диети. Но избирайки диета, всеки трябва да се спазва основното правило: да консумира такива продукти, които могат да бъдат наречени традиционни, т.е. с които генетически е свикнал неговият организъм. Разбира се, не е нужно да се отказваме от екзотичните продукти - просто те трябва да са на втори план.
Думата “диета” в превод от гръцки не означава нищо повече от начин на живот. В широкия смисъл днес терминът може да бъде определен като начин/навици на хранене, а в по-тесния, който у нас най-често се подразбира – начин на хранене, водещ до намаляване на теглото.
За да изберем правилната диета, подходяща именно за нас, трябва да имаме представа от какво се състоят хранителните продукти, кои вещества в тях са полезни и кои вредни.

Монодиетите, включващи само 1 продукт, не се препоръчват. Наистина, след определен срок хората, спазващи тези диети, значително отслабват, но бързо възвръщат предишното си тегло, след като ги прекратят.
Монодиета може периодично да се прави като допълнение към основната диета, но само в продължение на един ден. Диетолозите наричат тези промени в храненето разтоварващи дни. Разтоварващата диета е подходяща например след “тежка” празнична трапеза, за да се “прочисти” организмът. Най-общо съществуват около 20 монодиети: плодова, зеленчукова, млечна, рибна, месна, оризова и т.н.
При избора си на монодиета трябва да отчетем личните си вкусови пристрастия. Необходимо е да се пробват няколко от най-вкусните диети и да се изберат от тях трите най-ефективни. Тези диети трябва да се редуват.
Ако нашата цел е да отслабнем по-бързо, диетата трябва да се спазва веднъж седмично.
Ако целта е оздравяване, трябва да се правят разтоварващи дни веднъж месечно. Специалистите препоръчват за тази цел ябълковата диета. В ябълките се съдържат много от веществата, необходими на нашия организъм, а освен това те са много полезни за профилактика на атеросклерозата. При тази диета трябва да се спазва едно много важно условие: през деня постепенно трябва да се изядат 1,5 кг ябълки без да се консумират никакви течности. Киселите ябълки предизвикват апетита, затова те не са подходящи за диета.
Много диети изискват 6-8 пъти хранене дневно. Практически това означава хранене в продължение на целия ден. Как се отслабва в този случай. За поддържането на теглото на определено ниво и за профилактика на заболяванията на стомашно-чревния тракт действително е необходимо хранене минимум 4 пъти дневно. Ако прекъсванията между храненията са по-големи, човек изпитва силен глад и не може да се контролира. Тогава той изяжда повече от необходимото.
Но честото хранене не означава, че трябва да се изяждат всеки път няколко неща. Това е допустимо само 3 пъти - на закуска, обяд и вечеря. В останалото време трябва да се консумират плодове, обезмаслена извара, зеленчукова салата, кисело мляко. Вечерята не трябва да бъде след 19 часа, за да може на следващата сутрин да се закуси добре. А приетото количество храна по време на закуска “изгаря” през първата половина от деня, когато обикновено активно работим.
В много случаи в първите дни при спазване на диета възниква чувството за неконтролируем глад, но трябва просто да се справите с този период. После този процес намалява и накрая изчезва. Препоръчително е да си водите дневник, в който да отбелязвате резултатите от своето тегло, с което съответно оценявате ефективността на диетата. На първо време измервайте теглото си всекидневно, а после - веднъж седмично.
• Ако възникне усещането, че сте се подмладили,
• ако се чувствате с повишена работоспособност и в чудесно настроение,
• раздразнителността и отпадналостта са изчезнали,
• ако максимално сте се приближили до своето идеално тегло,
 - значи диетата е успешна. Но ако нито един пункт от изброените не е налице, това означава, че диетата не е подходяща и трябва да търсите друго решение на проблема.
Ако се придържаме към основните правила за рационално хранене, организмът сам ще ни подскаже от какви продукти се нуждаем. При съществуване на вредни вкусови навици, например постоянна необходимост от нещо сладко, трябва да положим усилия да освобождаване от тях. Но дори при избор на подходяща диета и употребяване на пресни плодове и зеленчуци организмът може да не получава достатъчно количество витамини и минерални вещества. Едва тогава се препоръчва да се прибегне към синтетически поливитаминни препарати. Последици :
При монодиетите първо страда красотата - кръгове под очите, чупене на ноктите, цъфтеж на косата, суха кожа и това е само малък списък и негативните последствия.
Най-големият проблем, който може да възникнe при таково рязко понижаване на телесното тегло, е опасността от инфаркт и инсулт, заради натрупването на холестерол в кръвоносните съдове, където той попада при лавинообразното разграждане на мазнините. Реално при различни процедури за стимулиране на разграждането на мазнините, под действието на лекарствата те се разтварят и отправят право в кръвта. Т.е. от кожата мазнините се преместват в кръвоносните съдове!

_________________________________________________________________________
Ако искате да прочетете повече, както и да видите оригиналните сайтове, които са подбрани за оформяне на първата страница, може да прочетете тук :
http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p540.html
http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D … D0%B5%D1%82%D0%B8
http://klukite.com/zdrave/210-monodietite-qzaq-i-qprotivq.html
Диета по цветове - http://www.dieti.---спам-спам-спам---/node/358
http://bglog.net/Zdrave/11624

Отчетна таблица за резултати от монодиета:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhQSKd20q-WldEJiai1 … X3VJekZ0dmc#gid=0

Линк към предишните ни теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=364890.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=565248.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=583561.0

                                                                                                               по материали от Snow4eva:hug:
Тук сме за да си помагаме ,подкрепяме ,следим и малко да се критикуваме .Всеки желаещ може да получи нашата подкрепа !ЗАЕДНО МОЖЕМ!!!

иии напълно забравяме за

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:53 от ЗлаВещица

# 1
 • Мнения: 3 037

 Heart Eyes

# 2
 • Мнения: 5
Уф аз сега се притеглих и съм точно 58, нищо не съм свалила от тази луна .. Sad

# 3
 • Мнения: 1 163
vivileon супер нова темичка.   bouquet  bouquet
Момичета привет най после се докопах до компа на работа и викам да драсна два три реда, че вечерта съм ви изтървала.
Снощи лунуването мина успешно с едно прегрешение ще си го призная  Embarassed Embarassed малка черна филийка бонус иначе един час народни танци  Rolling Eyes Rolling Eyes
Сутринта девойки на кантара никакъв минус ама никакъв  smile3511 smile3511 днеска съм малко обезкуражена щом на тоя глад нищо не свалих какво ще правя от тук нататък  ooooh! ooooh! дори нямам апетит след тази констатация.
Оплаках се  newsm45 newsm45 newsm45

# 4
 • Мнения: 50
Уф аз сега се притеглих и съм точно 58, нищо не съм свалила от тази луна .. Sad

аааааааааааааа тя щото е нарастваща сега луната - няма да се отчайваш, а и според мен трябваше да си се премериш сутринта още като стана - Мимче и за теб това.

Иначе филийката черен хляб и е нищо - народните танци са я утрепали.

Не се отказвайте момичета - това е грешката която аз съм допускала много пъти /като видя че не съм свалила нищо и оп отказвам се щото видиш ли не ми действа та дай да си се тъпча/

Не се мерете всеки ден - един път в седмицата е достатъчно, а и това че не сте свалили не значи че обиколките не са намалели  Hug Hug Hug

# 5
 • Мнения: 1 163
Диди аз се измерих в ранни зори но минус нямаше. То и аз винаги така се отчайвам и почвам да се тъпча. На мерки не съм свалила гащите ми все така опънати  ooooh! ooooh! ooooh! днеска не съм решила на какво ще я карам може пак фрешове знам ли и аз вече а вечерта да се облажа със салатка.

# 6
 • Мнения: 50
Диди аз се измерих в ранни зори но минус нямаше. То и аз винаги така се отчайвам и почвам да се тъпча. На мерки не съм свалила гащите ми все така опънати  ooooh! ooooh! ooooh! днеска не съм решила на какво ще я карам може пак фрешове знам ли и аз вече а вечерта да се облажа със салатка.

е не де само на фрешове - хапни плодове нещо чак пък само на фрешове, то неможе да не ядеш до края на живота си
минуса ще дойде - просто бъди упорита и търпелива  Hug Hug Hug
а и ти имаше проблеми с ВЦ-то нали или се бъркам - ако е така това може да обясни една част от застоя. Аз като видя че не става и прибягвам до чая от сена - е кара ме на разтройство понякога та се устройвам в тоалетната повечко време ама по добре така отколкото да се оставя като последния път дето в продължение на месец не бях .......

# 7
 • Мнения: 1 163
Диди имам проблеми вярно е това довечера и аз може да му друсна един чай. Просто днеска не ми е ден май. Но няма да се отказвам с вас съм и съм на линия. Сега наям ли се спра ли диетата цял живот ще съм дебеланка цоцоланка. Затова ден не ден горе главата и да продължаваме.  Hug Hug Hug Hug това за всички в темичката.

# 8
 • Мнения: 50
Диди имам проблеми вярно е това довечера и аз може да му друсна един чай. Просто днеска не ми е ден май. Но няма да се отказвам с вас съм и съм на линия. Сега наям ли се спра ли диетата цял живот ще съм дебеланка цоцоланка. Затова ден не ден горе главата и да продължаваме.  Hug Hug Hug Hug това за всички в темичката.

Отказване не приемаме - нали за срещата всички ще сме се доближили, достигнали или надминали дори желаното тегло.
Нека тази среща да те мотивира.
Тя ще се състои - ако ще 3 момичета да дойдат - СРЕЩА ЩЕ ИМА и всички ние ще сме прекрасни   bouquet  bouquet  bouquet

# 9
 • Мнения: 5
И аз не се отчайвам,ама  и аз изгубих апетит, фреша ми стои не ми се пие, днес съм на кисело мляко !
Ще ги сваля тези тъпи 10 кг !!!!!!!! tantrum

# 10
 • Мнения: 1 163
diana_m , vivileon   hug hug hug мерси много. Имах нужда да прочета тия постове.

# 11
 • Мнения: 3 037

намаляваща е луната сега

и по добре се мерете всеки ден,
че аз по едно такова 'не се мерете 2 седмици'
качих трайно 3кг

# 12
 • София-Дружба 2
 • Мнения: 1 190
Момичета, много добре ми действате, ако издържа и поотслабна- това ще е главно заради вас.  Hug
Аз вчера имах някои отклонения, но съм доволна- в сравнение с обичайните ми "похапвания" си беше направо глад. Кантара не отчете съществен минус, но пък е механичен и не отчита грамчетата.
А и нали от вчера съм в МЦ- обикновено задържам вода и се подувам много...
Почти не пия вода- като камила съм. Кажете някой номер да ми е по- вкусна водата.
За вчера- 2 кис. млека, 3 ч.л. овес. ядки, 1 варено яйце, 2 чая и чаша вода.

За днес- зеленчуци. Мисля да са домати, краставици, зелена салата и печени чушки. Може ли печени чушки? И се чудя дали да не добавя към обедната салата малко сирене- 30-40гр.

Между другото- мислех, че още със ставането ще мушна един домат, но изобщо не ми се яде. Чудна работа  Thinking

# 13
 • в колонките
 • Мнения: 510
      Здравейте, Hug
            Искам да се обърна специално към vivileon
     1.След като старата тема е на 49стр. защо е пуснала нова тема ?   И
     2. Известно ли ти е,че за оформянето на предишната тема Snow4eva e отделила страшно много време от иначе натоварената и програма,за да оформи и подреди различни по вид и действие монодиети ?
      3.Не е ли кражба според теб да направиш копи пейст на чуждият труд и да пуснеш ТИ новата тема, с кое си допринесла за оформянето и ?
          Хубав и отслабващ ден на всички красавици.  bouquet

# 14
 • Мнения: 266
Привет  Hug
човек да ви изпусне един ден и хоп - нова тема, няма насмогване  Grinning
Вчера като се върнах от работа се претеглих - супер бях смъкнала и послееее  Embarassed Embarassed Embarassed
цяла филия омахах без да разбера как се е озовала в ръката ми  hahaha и не че бях толкова гладна  Wink лакомия и туй то  Sad

днес и утре съм на кисело мляко и вече ще се тегля само един ден в седмицата  Peace

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт