Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3
Колеги моля дайте съвет за конвектор над който е перде...тоест жената иска пердето да е до земята а панелния конвектор да е зад него..да не вземе да го подпали или топлината да не отива добре към стаята....хайде през деня е тънкото бяло прозрачно перде ами вечер плътното пред него ? Моля ако някой се е има представа да каже дали пердето да е малко над конвектора.

# 1
  • Мнения: 84
Дам..и аз се интересувам от отговора..Лично аз обмислям щорите тип австрийски..

# 2
  • Мнения: 241
Преместете конвектора на друга стена. Хем ще имате тежка завеса до земята, хем конвектора ще си работи правилно.  Peace По принцип, отоплителните уреди и завесите, са врагове, ако са на една стена.

# 3
  • Варна
  • Мнения: 107
Ние имаме конвектор под прозореца. Аз също не харесвам късите пердета, но понеже нямаше място за конвектора по другите стени се наложи да съжителстват с пердето на една стена. Купих си магнитни щипки от магазина за пердета - 3 броя и съм защипала пердето в областта на конвектора с тях. През топлите сезони ще ги махна.  Не е най-прекрасната гледка на света, но не е и грозно. Зависи от гледната точка. Щипките държат здраво - не са падали.

# 4
  • Мнения: 106
И аз така, като kravichka съм подгънала пердето с магнити, здрави са и го държат добре и е добро решение за зимата, според мен.

# 5
  • Мнения: 241
Купете си конвектор на крачета, подвижен. Ако вече имате стационарен, го монтирайте на   мобилна стойка.  Така ще имате красиви завеси до пода, които пазят топло през зимата. Дори ще имате възможност за местене из помещенията.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт