Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 ян. 2012, 11:47 ч.

Индийско хлебче РОТИ

  • 1 029
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 13
Здравейте.Направих тези хлебчета http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BF%D1%82%D0%B0! ! ! Никак не се надуха и не станаха както на видеото.Може ли да ми кажете какъв е проблема и защо не се наду.Направих всичко както е на клипчето.Благодаря предваритлено ! ! !

# 1
  • пак на Рив Гош
  • Мнения: 1 476
Според мен, тиганът не е бил достатъчно горещ. Моят опит (а и няколко книги с индийски рецепти) ме научиха, че този тип хляб е по-добре да се пече по-скоро на горещ тиган, отколкото на умерено загрят. В оригиналното видео г-жа Манджула казва "medium high" за горещината на тигана.
Аз ги пека обикновено на степен на котлона 8-9 (от 12 възможни), в тиган с дебело дъно. За да помогна на образуването на мехурчетата, натискам горната страна на чапапито (ротито) с обратната страна на лъжица  Peace.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт