Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 2
здравейте. искам да питам някой знае ли от кога започва подаването на заявления за 1 клас за учебната 2012/2013.
ако искаш детето ти да попадне в елитно училище трябва да се побърза. newsm78

# 1
  • Мнения: 85
Всяко училище си има собствени правила. В повечето в момента тече предварително подаване на молби, но това не е гаранция за успешно класиране, а само опит да се установи броят на желаещите. Казвам "опит", защото повечето родители подават на 2-3 места, така че информацията е доста изкривена. В училището, което ние сме избрали например ще започнат да приемат от първия работен ден на месец май, в други приемат от м.април, а както казах по-горе на много места и в момента приемат молби. Обадете се и проверете в училищата, които сте избрали.
Успех!

# 2
  • Мнения: 14 480
Luna, наистина за всяко училище правилата са различни на има и нещо общо за всички. Обикновено "елитните" училища приемат молби от един определен ден нататък и един два дни преди този ден пред портите се извиват опашки от родители, даващи почетен караул с надеждата да бъдат първи или поне от първите. Друго е , че всяко "елитно" училище приема с предимство деца с адресна регистрация в района на училището, като какъв точно е района се решава от директора и само в училището могат да ти кажат. Ако си си избрала определено училище сега е момента да отидеш и да питаш как точно става записването.

# 3
  • София
  • Мнения: 5 975
В тази тема се обсъждат кандидатстванията напоследък. http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=627014.0

Общи условия

Активация на акаунт