Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 25 ян. 2012, 17:12 ч.

HIPP kombiotik 2

 • 8 680
 • 13
 •   1
Отговори
 • Мнения: 5
Здравейте ,интересувам се HIPP kombiotik 2 когато се приготвя млякото не се разтваря добре .

# 1
 • Мнения: 669
Здравейте,

HiPP Combiotic 2 по-гъсто мляко, в сравнение с HiPP Combiotic 1, а оттук и по-трудно разтворимо. Важно е да улучите температурата на водата - тя не трябва да е по-гореща или по-хладка. Трябва да е около 45-50 градуса. Как ще разберете това - когато поставите шишето на дланта то трябва да е много топло, но да можете с усилие да го задържите на ръка. При приготвянето първо изсипете 2/3 от водата, изсипете мерителните лъжици със суха субстанция и разклатете до разтварянето и. След това добавете и остатъка вода и отново разклатете.
Надяваме се да сме ви полезни. Успехи.

# 2
 • Мнения: 5
Благодаря за отговора .

# 3
 • Мнения: 12
ЗДравейте искам да запитам кога трябва да се премине към Хипп комбиотик 2,детето трябва да има пълни направени 6 месеца или при навлизане в 6 месец!Благодаря!

# 4
 • Мнения: 669
Здравейте,

Винаги числата независимо от представката пред тях и вида на храната означават навършените възрасти, в случая месеци.
Между отделните формули има застъпване, тъй като всяко дете се развива индивидуално и въвеждането на следващата формула е необходимо да става, според нуждата на детето. HiPP 1 Combiotic може да се приема до 1 годишна възраст, въпреки че HiPP 2 е с минимална възраст от 6 месец. HiPP 2 може да се приема до две годишна възраст.
Нашият съвет е да не бързате с HiPP 2,  ако детето се чувства добре със стартиращата формула. Когато забележите, че вече HiPP 1 не е достатъчно засищаща и детето бързо огладнява, то преминете към двойката. Преходът може да стане през шести месец, осми месец - различно при различните деца.
Все пак ако решите, че вече е време да преминете към двойката, то имайте предвид, че тя е доста по-гъста и засищаща, в сравнение с единицата.

# 5
 • Мнения: 12
Благодаря много за точния отговор! Hug

# 6
 • Мнения: 1 012
А възможна ли е комбинацията между двете формули!?! Имам предвид следното: Първото и второто хранене да са с Хип Комбиотик 1, а последното /вечерята/ - с Хип комбиотик 2 ? При нас само 3 хранения са с АМ в момента.

# 7
 • Мнения: 669
Здравейте,

Да възможно е, ако детето е навършило 6 месечна възраст. За вечерното хранене ако е необходимо да е по-засищащо то тази схема е подходяща.

# 8
 • Мнения: 1 012
Здравейте,

Да възможно е, ако детето е навършило 6 месечна възраст. За вечерното хранене ако е необходимо да е по-засищащо то тази схема е подходяща.

Много благодаря за бързия отговор!

# 9
 • Мнения: 250
а  какво значи по засищаша формула ? Моето бебе пие по 200 мл сутрин и вечер - ако мина на 2ка по малко ли да му давам ?

# 10
 • Мнения: 669
Здравейте,

Приготвяйте същото количество храна, както досега. Ако детето изпива по-малко количество това не е проблем. Разликата ако я има би била минимална и за кратко.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 18:35 от HiPP

# 11
 • Мнения: 33
Здравейте!
Реших да сменя Хип1 с Хип2 на бебето на 6.5мес и вследствие на това му се подуха очичките отдолу.
Сега се върнахме на Хип 1,но от време на време пак са му подути.Млякото хипоалергенно ли е или е възможно да се получават такива неща?
Смяната съвпадна с ваксина против хепатит и не мога да преценя дали това не е реакция и от ваксината.Имате ли наблюдения от други подобни споделяния?
Също така подуването се засилва,когато давам мляко и после на обяд  пюре на Хип със заешко и картофи.Преустанових заешкото,но млякото не съм.
Благодаря предварително!

# 12
 • Мнения: 669
Здравейте,

Ако детето има алергията към белтъка на кравето мляко, то тя щеше да се изяви най-много до седмица след като сте го въвели в организма, независимо дали е HiPP 1 или HiPP 2. Т.е ако детето отдавна се храни с мляко, то това подуване или алергия се дължи на нещо друго, което то е приело.  В случая дори да сте продължили с двойката реакцията на организма щеше да бъде е същата. Хипоалергенната ни формула се нарича HiPP HA Combiotic. Подуването най-вероятно се дължи на друга храна или химична субстанция, ваксина, козметика, които сте приложили.
Нашият съвет е задължително да се консултирате с детски алерголог, тъй като подуването е сериозен признак за алергия и той може да се изяви много по-силно при прием на нова храна или ваксина.

# 13
 • Мнения: 20
Здравейте.
Днес преминахме на мляко ХИП Комбиотик 2.Когато отворих пакета забелязах, че субстанцията е някак влажна и не така прахообразна като 1-цата.Това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт