Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 6
Привет Приятели...                           
„За някои от вас настоящия постинг ще бъде изненада , за други шок ... за нас .. сурова действителност...”  така започна призивът на една от най-близките ми приятелки през  2010 г. когато публично тя ни разказа за проблемите на Игор-нейният съпруг.
Не съм вярвала, че може двама души да се борят така и да се обичат толкова много след като веднъж са преминали през този кошмар, наречен рак:(

Мили мами, историата е много дълга, но накратко за втори път се налага да събираме средства, за да спасим един наистина прекрасен човек, на име Игор. Веднъж успяхме да съберем необходимата сума, но за съжаление отново нещата не са добри и трябва да продължим борбата.
В предаване на Марта Вачкова, Апартаментът се снимахме , за да разкажем на повече хора тази история и с надежата повече хора да помогнат, дано успеем.Ще се излъчи февруари месец, ще ви държа в течение, ако искате да ни гледате.

Ако всеки един от вас, който прочете този пост или историята на линка:

https://www.facebook.com/groups/351820468177135/doc/351847438174438/

Ако всеки един от вас дари дори 1 лв, ЩЕ УСПЕЕМ!
Скоро ще имаме и сайт,
Тъй като нямаме още ДМС номер, начините да ни помогнете са три:
Дарителска сметка:
Прокредит Банк
IBAN BG59PRCB92301031946927  BGN
BG47PRCB92301431946916            EUR
SWIFT:PRCBBGSF
Титуляр: Игор Сеймянович
И през интернет:
PayPal Account : desigulabova@yahoo.com
ePay Account : desigulabova@yahoo.com
Това са координатите на Деси, съпругата на Игор
e- mail: desigulabova@yahoo.com

Имаме Facebook група:  Help Igor Рака не е по-силен от мен!, там можете да видите снимки на Игор и Деси, да се присъедините към нас и заедно да покажем, че не само по коледа става хубави неща и любовта може да победи всичко.

Умолявам всики, които могат да помогнат, дори и с разпространение на кампанията ни.
ИМаме и кутии, ако някой има идея къде можем да ги сложим също ще бъдем много благодарни.
МИли мами, не ни оставяйте,зная че от този форум може да се помогне, зашото лично аз помогнах на един дом в Кюстендил и видях резултата.
Благодаря ви от сърце,

Цвети

# 1
 • София
 • Мнения: 3 077
ужасна болест! Дано Игор има късмет! Утре ще преведа пари!

# 2
 • Мнения: 6
Благодаря ! Дори и ако помогнете да разпространим кампанията пак ще е от помощ, надяваме се искренно повече хора да ни помогнат, защото не можете да си представите за какви прекрасни хора става дума, аз лично ще се боря с тях до последно, докато не съберем сумата:)
Благодаря още вендъж Рима   bouquet

# 3
 • България
 • Мнения: 743
Знам какво е да се бориш за живота на близък и обичан човек, която тази болест е покосила...
Присъединявам се и ще помогна колкото мога!

# 4
 • Мнения: 6
Благодаря от сърце Велисалва!

# 5
 • Мнения: 6
Много ми хареса един призив .. Не си длъжен да помогнеш .. но можеш .. дали хората които са прочели призива ми всъщност осъзнават, че един малък жест може да спаси човек в беда Thinkingкойто не се предава и за миг!

# 6
 • Мнения: 2 585
може ли да качите епикризи, документи за лечението, оферта от клиниката където ще се лекува

# 7
 • Мнения: 6
Здравейте, малко по-късно ще пусна и сайта, където има и епикризи и документи, както и лесни начини за дарение, за всеки който иска да помогне макар и с 1 лв:) Благодаря ви!

# 8
 • Мнения: 654
Любовта прави чудеса Hug

# 9
 • Мнения: 0
Привет Мами,
аз съм Деси Сеймянович, съпругата на Игор .. благодаря ви че подкрепяте кампанията Игор .. за нас тя е много важна ... кампанията все още набира популярност (доколкото може да се каже че това е предмет на популяризация Sad)но,вече си има работещ сайт www.helpigor.info кдето са публикувани и медицински документи с историят ан заболяването на Игор, както и финансова оценка на предстоящото му лечение . Можете да следите  и да бъдете част от кампанията и във ФБ групата Help Igor - РАКА НЕ Е ПО - СИЛЕН ОТ МЕН ! още веднъж блаогдаря ви Simple Smile

# 10
 • Мнения: 6
Здравейте мами, темата ни е видяна над 600 пъти, моля от сърце всеки който може да отдели и 2 лв да го направи, през изипей, където се плащат сметки, ток и т,н, също можете да дарите такава сума. ако всеки един, който види темата ни дари по 2 лв, можете да помогнете на любовта и един прекрасен човек, не подминавайте молбата ми Sadнека докажем, че хората можем да си помагаме дори и да не се познаваме, защото човечността е едно от най-важните неща, за да оцеляваме в днешно време  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт