Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 ян. 2012, 23:48 ч.

След аборт?

  • 1 308
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Извинявам се ако тази тема не е за тук. След аборт с вакум на 3.01 имах болки и кървене около десет дни и ми бяхя изписани антибиотици, деня преди контролния преглед след 1 седмица имах силни болки вечерта с обилно карвене и съсиреци около 2 часа после сичко се нормализира, на следващия ден генеколожката ми каза че е нормно прегледа ме и каза че всичко е нормално да не се притеснявам. След като напълно спря кръвта ми се появи жълто течение съвсем леко без мирис, и намаляваше с времето, но и досега ми се получава примерно по 1 - 2 пъти на ден нито има мирис нито ме боли сърби трябва ли да се притеснявам?Предварително благодаря.

# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 36
Потърси мнението и на друг специалист. Ако на контролен преглед си ходила при този лекар , който е извършил и манипулацията , нормално е да твърди , че всичко е наред. Може и така да е, но нека и друг лекар да го потвърди.

# 2
  • Мнения: 1
Здравейте!Не съм сигурна дали тук трябва да пиша,но не знам къде другаде,извинявам се!Има ли тук мами от Стара загора и някоя може ли да ми каже колко струва едно абразио?Искам да подчертая,че съм с прекъснати здравни осигуровки.Предварително благодаря!

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 36
bobolino , аз съм от Стара Загора , но нямам актуална информация колко може да струва абразиото в момента. Преди 2г. отидох в "НиаМед" по повод на гинекологичен проблем и тогава , тъй като бях с направление ме насочиха към д-р Виолета Иванова. Тя ми препоръча пробно абразио с диагностична и лечебна цел , но си "остави ръцете " на мен и диагноза не можа да постави , но това е друга тема....
Тогава си спомням , че платих 70лв. , но бях с направление. Но не зная дали са го взели под внимание , защото още като ме прие д-р Иванова  , започна с номерата , че направлението ми било невалидно и т. н. След три дни, когато  и съобщих , че имам проблеми след манипулацията ,  "невалидното" направление стана валидно-  изобщо номера от класа. В стаята се запознах с друга жена , която лежеше за нещо подобно и ми сподели , че е платила 140лв. , но не е била по здравна каса.

На теб кой ти препоръча абразио и с каква цел , ако не е тайна? Ако е за прекъсване на бременност по желание без преглед няма да стане .

Това , което мога да те посъветвам е да позвъниш на регистратурата на някоя ог АГ болниците и да попиташ , мисля че ще те информират.

Ето телефоните , които открих на НиаМед  042  611 611  и  на "Св. Иван Рилски"  042 98 89 89  ,  98 89 88
Ако искаш ще ти намеря телефона и на държавната АГ , но ми трябва малко време , а и не си струва щом така или иначе ще плащаш .
Успех  !

Общи условия

Активация на акаунт