Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 ян. 2006, 14:26 ч.

съхранение на тесто

  • 2 256
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 642
Да се похваля - тестото за пица взе, че се получи предния (и първи за мен) път, когато го правих. Чудя се, ако позабъркам за повечко пици колко време ще издържи в хладилника?

# 1
  • София
  • Мнения: 972
Можеш да забърка повечко тесто и да го съхраняваш във фризера.

# 2
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Спокойно слагай във фризера . Предполагам , че няма да забъркаш за повече от 6 месеца !

# 3
  • София
  • Мнения: 369
До две седмици съм държала в хладилник, зависи и от какво е тестото.Ако е с малко прясно мляко 10 дена спокойно може да издържи в хладилник.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт