Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 513
Здравейте,

През лятото ще имаме бебе и се страхувам от болестите, които ще носи голямото ми дете от детската градина. Първо мислех да не ходи много-много през първата година от живота на бебето. Но сега, когато въведоха задължителната предучилищна за 5-годишни, сигурно честите отсъствия няма да са много желателни. Чудя се, ако го запиша на предучилищна от тази учебна година в училище , дали фактът, че ще е само до обяд и съответно няма да спи там и да се съблича и облича няма да повлия благоприятно на разболяванията му.

И така, въпросът ми е- боледуваха ли децата ви по-малко през първата година на училище, отколкото през последната в детската градина?

# 1
  • Мнения: 34
Здравейте,при нас боледуването в детската градина си беше направо през седмица.В първи клас не толкова често-но пак боледуваха децата.Ние например един път месечно си бяхме с антибиотик.Лекарката каза че е нормално-нещо от рода докато си омешат микробите и изградят имунитет е така.Започнахме да боледуваме по рядко след 3 клас.

Общи условия

Активация на акаунт