Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 ян. 2012, 20:34 ч.

Моля ви за мнение!Хормони.

  • 2 291
  • 31
  •   1
Отговори
  • Мнения: 60
Здравейте момичета.Сега видях,че са ми излязли резултатите от хормоните днес.За съжаление не ги разбирам  Sad На гинеколог съм в четвъртък чак..док ще каже,а и започваме да следим фоликулите... Моля за мнението ви.Благодаря ви!   bouquet


Prolactin   9.58   ng/ml   Ж (3.0 - 23.50); М (3.0 - 15.2)

FSH   3.87   mlU/ml   Ж(фолик.:3,5- 12;5 лутеална:1,7 - 7,7; менопауза:25,8 -134,8), М(1,5 - 12)

Estradiol   131   pg/ml   Ж(фолик.: 12.5 - 166; лутеална: 43.8 - 211 менопауза-:<5-54.7); М(7.63 - 42.6)

# 1
  • Мнения: 20 692
Добре са.

# 2
  • Мнения: 60
Благодаря!!  Grinning  bouquet  сега съм по спокойна!!

# 3
  • Мнения: 313
А LH не изследва ли?

# 4
  • София
  • Мнения: 24 763
Според мен  FSH  е малко нисък
Няма ли ЛХ?

На кой ден са правени?

# 5
  • Мнения: 28
добри са ти изследванията

# 6
  • Мнения: 10
Здравейте момичета, направих си изследвания на 3ти ден от МЦ на следните хормони ето и резултатите, моля ви за коментар:
Prolactin       333,6       рефер.ст-сти    Ж(127-637)
LH                   6,85                            фол.(2,4-12,6)
FSH                  6,80                           фол.(3.5-12,5)
Estradiol           170,20                       фол.(46-607)
Testosteron      1,52                            Ж(0.22-2.90)

# 7
  • Мнения: 1 186

dupont , хормоните ти са в норма. зависи защо си ги пускала и доктора ти да даде становище. успех




# 8
  • Мнения: 10
Здравей слонче, правим опити за бебе от няколко месеца, все още не съм ходила при доки, само се чухме по тел.каза ,че на  21 ден от МЦ трябва да пусна и прогестерон, след доказана ову разбира се, аз бях притеснена за пролактина, но мисля че естрадиола е нисък, незнам, след като направя прогестерона, ще отида с пълните пък да видим какво ще става.Пожелавам успех на всички бебеправещи!!!!!  Hug

# 9
  • София
  • Мнения: 16 484
dupont добре са ти хормоните. Аз правих освен на 3-5 ден от МЦ и в деня на овулацията и след това на 21-ви ден прогестерон, но ако док. не ти е казал значи няма смисъл.

# 10
  • Мнения: 10
каза ми на 21 ден да пусна прогестерон, мислех че естрадиола ми е малко нисък, но той каза че не е проблем!Благодаря за отговора, ще пиша пак!

# 11
  • Мнения: 109
Здравейте,
днес си пуснах изследване за прогестерон ( 21 ден от МЦ). Това е резултатът с референтните граници:
Progesteron   1.24   ng/ml   Ж(фолик.-0.2-1.5, лутеална-1.7-27, менопауза-0.1-0.Sunglasses, М(0.2-1.4)
 
Притесних се много, защото ми се струва много нисък, а нямам възможност днес да посетя доки.Моля някой ако има мнение по въпроса да коментира!
Благодаря предварително!

# 12
  • София
  • Мнения: 24 763
каза ми на 21 ден да пусна прогестерон, мислех че естрадиола ми е малко нисък, но той каза че не е проблем!Благодаря за отговора, ще пиша пак!

Прогестерон се пуска на 7 ден след доказана О.

ПП. Ако няма О. - няма прогестерон

# 13
  • София
  • Мнения: 24 763
dupont добре са ти хормоните. Аз правих освен на 3-5 ден от МЦ и в деня на овулацията и след това на 21-ви ден прогестерон, но ако док. не ти е казал значи няма смисъл.

Защо подвеждате момичетата да пускат прогестерон на 21 ден от МЦ? -  повечете от тях плащат това изследване. 
Ако не е направен на 7 ден след О. не е показателен

# 14
  • София
  • Мнения: 24 763
Здравейте,
днес си пуснах изследване за прогестерон ( 21 ден от МЦ). Това е резултатът с референтните граници:
Progesteron   1.24   ng/ml   Ж(фолик.-0.2-1.5, лутеална-1.7-27, менопауза-0.1-0.Sunglasses, М(0.2-1.4)
 
Притесних се много, защото ми се струва много нисък, а нямам възможност днес да посетя доки.Моля някой ако има мнение по въпроса да коментира!
Благодаря предварително!
Прогестерона ти показва, че до 21 ден на МЦ не е имало О.
Може да имаш късна О. - напр. на 22 ден и тогава Прогестерона се пуска на 29 ден от МЦ

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт