Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • в очите на дъщеря си
 • Мнения: 200Животът скрит е в дребните неща.
В жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта,
с човек, умеещ да прощава грешки.
В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.
В стремеж да запазиш своя дух
свободен в не свободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.
Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите, непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те оставят спомени след време. SHOW TV  20.00ч - ВСЕКИ ПЕТЪК


В ролите:


Продукция: Medyapim

Режисьор: Merve Girgin

Сценарист:Tılsım

Жанр: Драма


АНОНС :


Филмът  показва действителността в Турция,  борбата за по добър живот, живота на семейство, което живее в сянката на богатите в кв. Етилер, където бащата е портиер. Дъщеря му Фериха, която остава приклещена м/у двата свята, заради амбициозната си майка Зехра, която разбира, че хубостта на дъщеря и е единственият и шанс. Мечтите на майката не принадлежат на нито един от двата свята, нейните мечти, надежди  и желания променят цвета си с растежа на Фериха и филма показва живота, който водят в рамка от розови лъжи.
Фериха се намира хем вътре, хем накрая на един свят, където желанията и възможностите са безкрайни. Ако протегне едната си ръка ще докосне своите желания, ако протегне другата си ръка през прозореца си ще види едната половина на света, в който живее, действителността в приземния етаж. Класира се да учи в престижен университет, където мечтите и действителността се смесват и хубавата дъщеря на портиера ще излезе от своя свят, за да стане принцеса в един свой измислен розов свят. И какво от това, че този измислен свят ще погълне семейството и приятелите и. Майка и дъщеря ще започнат борба с действителността , от която няма връщане назад.


Страница на сериала в сайта на show tv  


Първи сезон с БГ превод в vbox7.com


Първи сезон с Английски превод


Втори сезон с БГ превод в viki.com


Гледане на сериите на турски


Музиката от сериала


Рейтинг на сериала  


 

 

 
Старите Теми:


Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12, Тема 13, Тема 14, Тема 15, Тема 16, Тема 17, Тема 18, Тема 19, Тема 20, Тема 21, Тема 22, Тема 23, Тема 24, Тема 25, Тема 26, Тема 27, Тема 28, Тема 29, Тема 30, Тема 31 Тема 32 Тема 33 ;Тема 34 Тема 35  Тема 36, Тема 37, Тема 38, Тема 39, Тема 40, Тема 41, Тема 42, Тема 43, Тема 44, Тема 45, Тема 46, Тема 47  Тема 48,Тема 49, Тема 50, Тема 51, Тема 52, Тема 53, Тема 54, Тема 55,Тема 56,Тема 57, Тема 58 Тема 59 Тема 60,Тема 61,Тема 62 Тема 63, Тема 64 ,Тема 65 ,Тема 66,Тема 67,Тема 68, Тема 69, Тема 70,Тема 71,Тема 72,Тема 73, Тема 74, Тема 74,Тема 75 ,  Тема 76 ,Тема 77, Тема 78,  Тема 79, Тема 80,  Тема 81,Тема 82,Тема 83 ,Тема 84, Тема 85, Тема 86, Тема 87, Тема 88,  Тема 89,
 Тема 90,  Тема 91 ,Тема 92 ,Тема 93 ,Тема 94,
,Тема 95, Тема 97,Тема 98 ,Тема 99 ,Тема 100,Тема 101 ,Тема 102


Feriha = радост, веселие, щастие, свежа, спокойна, любвеобилна
Emir = принц, държавен глава в някои ислямски страни
Cansu = жива вода
Zehra = жена със светло и бляскаво лице
Riza = съгласяване, доброта
Mehmet  = пророк
Hande = усмивка
Koray = пепелива луна
Seher = моментът преди да настъпи утрото
Gulsum = жена с кръгло, топчесто лице
Aysun = спокоен и уравновесен човек
Sanem = красавица
Haldun = вечен, безкраен
Unal = гласовит, надарен, известен
Hasan =добър, покровителствен
Azra = девица


Превод от турски:

m_l_s , •٠•Mimen4ence•٠• , meriii , sev79 ,r0z0wkа,vera_7, Nesi

Превод от английски:

•٠•Sasy•٠• , •٠•G@bby•٠•, jeanette, •٠•Sisito•٠•,Снежка,Меги,Gawina,Keii,r0z0wka ,Neidjal,Hurricane,angel4e_f,radoslava666Снимки от сериала:
Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка  

Подарък от Славена да пази темата от уроки    
Hug Hug HugПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА Hug Hug Hug

# 1
 • Мнения: 0
Тинче,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51


Колажът е един път! newsm51 newsm51 newsm51

# 2
 • Варна
 • Мнения: 150
 newsm51

# 3
 • в очите на дъщеря си
 • Мнения: 200
Здравейте  Hug Hug Hug

Ферда, огромни благодарности  bouquet

# 4
 • Мнения: 7 110
Добро утро и тук. Hug Hug Hug
Честита нова темичка.   bouquet Тинче, благодаря.  bouquet

# 5
 • Враца
 • Мнения: 791
Добро утро  Hug
Ферда нямам думи да изразя огромните ти благодарности хем за преводите , хем за песента  newsm51 newsm51 и аз като Неси , само щом я чуя и сълзите ми потичат  Crazy Crazy Hug
Тинче благодаря ти за темичката ни , да ни е честита и дано я изпишем само с прекрасни и изпълнени с любов моменти!
Хубав и лек ден ви желая Фемирки  Hug Hug

# 6
 • Мнения: 180
И от мене привет в новата тема с прекрасно заглавие и колаж на който не мога да се нагледам.
Тинче newsm51

# 7
 • Мнения: 20 112
Здравейте и тук в новата ни тема. Благодаря, за  нея. smile3525  
След повторно гледане на серията снощи, аз дълго се въртях и не заспах  разтърсена от положителни емоций.
За първи път изгледах серия, без никакъв страх и вътрешно напрежение в мен, защото знам, че ФЕмир са заедно и обичащи се повече от всякога. Единствено се притесних за това, да не би  нещо или някой да провали подписването. Насладих се на ФЕмирските моменти пълноценно, заедно с героите. Те, само двамата и с любовта си. За мен възрастната двойка е тяхното отражение как биха изглеждали след години-с посивели коси, но с пламък в очите.
Докато се обичат по този начин безрезервно и се гледат в очите с плам, докато сърцата им бият едно за друго, докато си вярват и се държат здраво за ръце аз, ще продължа да  вярвам в любовта им.
Сигурна съм, че дори и минавайки през пламъците на Ада, ще достигнат до сладостите на живота в Рая(образно казано).
  За Айсун и Юнал, ще кажа, че със сигурност поеха по пътя в, който, ще изгубят сина си завинаги. Юнал забрави, думите си, когато каза на Емир в Хилс в началните епизоди, че упорито се е трудил редом с баща си, за да пожъне този успех и да е днес това, което е, а отказва да приеме стремежа за по-добър живот на бедните, сравнявайки желанието им за успех със златотърсачество.
  Човек не бива да забравя откъде е тръгнал, защото днес имаш пари, но утре може и да нямаш, и не се знае, когато тръгнеш да падаш надолу, дали по пътя на падението няма да срещнеш точно бедняка от, който си бягал, като от прокажен.
  За Айсун, ще кажа, че в последно време ми е все по-трудно да я разбирам.
Да, отчитам факта и не го пренебрегвам, че е майка и желае само най-доброто за синът си, но това, което тя желае е различно от желанието на Емир. Вижда, че не успява да се пребори с него и въпреки това продължава да му се налага. Ако наистина обича сина си, е редно дори и да не приема изборът му в лицето на Фериха, най-малкото, което е, да  уважи този му избор.
  За семейството на Фери каквото и да кажа, все няма да е достатъчно.
Няма по-закостенели мозъци от техните в този сериал.
За тях едва ли не желанието на Фериха да се измъкне от нещетата и беднотията е срамно престъпление.
В техните лица аз не виждам стремеж за промяна, затова толкова години тъпчат на едно и също място, без частица напредък към положително развитие.
Те виждат жаждата на Фериха с, която иска да се откъсне от дъното на мизерията и всячески чрез глупостта си се стремят да я дърпат стремглаво  надолу.
  Нима е лошо, детето ти да иска да черпи с пълни шепи и да извлича най-доброто от живота за себе си, не мисля?!
  И какво означава да се отречеш от детето си? Трябва или да си увреден психически, или да си с болни амбиции и детето ти да не е успяло да покрие твоите непокорени върхове. И въпреки това, нямам оправдание за такова действие от страна на ничий родители.
 Сахер, колкото и да е целенасочено пресметлива, и да превръща всичко в пари, в нея има живец за промяна, и желание за по-добър живот. Мехмед дори не я заслужава според мен.
 За Ханде, ще кажа само, че докато имаше Корай и си мислеше, че никога няма да го загуби злоупотребяваше с чувствата му, и беше част от мебелировката в нейният живот.  Сега, когато видя, че го изгуби, се сети колко много го “обича”. Тези й постъпки бих ги отъждествила с думите-след дъжд, качулка.
  За младото семейство бих казала, че не ги виждам в бъдеще заедно. И не, защото са от различни прослойки на обществото, и не, защото не биха могли да бъдат добро семейство, а, защото не се обичат. Може би с времето, ще се научат да се  уважават и, ще се обикнат, но за мен лично или обичаш някого, защото го чувстваш, или просто  свикваш с даден човек. Ако стане обратното, ще бъда приятно изненадана.
Те, ще бъдат много лесна мишена за прицел от всички страни в бъдеще.
  За Санем каквото и да кажа, като за жена или майка, все няма да е достатъчно. Много антипатичен образ ми е и то не толкова заради това дали вреди на някого или не, а със самото си леко поведение, като жена. Почти не остана мъж с, когото да не е била, или да не му е хвърлила око. Мисля си, че скоро, ще се насити и на Юнал и, ще се прицели в Бюлент. По-скоро, като, че ли тя вече го маркира, като своя територия, а и той, като, че ли не е безразличен към нея.
  За Джансу бих казала, че въпреки, че ми е антипатичен образ, тя е за съжаление.
Всеки друг герой, ако не в лицето на семейството си, то поне в лицето на някой приятел, намира отдушник да споделя и да бъде изслушван.
Джансу няма никого, на чието рамо да се облегне, или да поплаче при необходимост.
Тя не само, че няма семейство, но има и анти мащеха, а за приятели да не говорим.
Човек живеещ в самота и с празна душа, е обречен на гибел и на душевна амортизация, лутайки се насам натам потънал в самотата си.
  Завършвам с Левент. За мен той е най-балансираният образ в сериала. Много симпатичен човек с благ характер и добър приятел.

# 8
 • Мнения: 180
Гледам епизода.Полицията в дома на Ю ли нахлува?

# 9
 • Варна
 • Мнения: 1 119
Момичета правя клип и искам да питам на края на филмите The end ли пише обикновено или беше друга дума  newsm78

# 10
 • Мнения: 180
Здравейте и тук в новата ни тема. Благодаря, за  нея. smile3525  
След повторно гледане на серията снощи, аз дълго се въртях и не заспах  разтърсена от положителни емоций.
За първи път изгледах серия, без никакъв страх и вътрешно напрежение в мен, защото знам, че ФЕмир са заедно и обичащи се повече от всякога. Единствено се притесних за това, да не би  нещо или някой да провали подписването. Насладих се на ФЕмирските моменти пълноценно, заедно с героите. Те, само двамата и с любовта си. За мен възрастната двойка е тяхното отражение как биха изглеждали след години-с посивели коси, но с пламък в очите.
Докато се обичат по този начин безрезервно и се гледат в очите с плам, докато сърцата им бият едно за друго, докато си вярват и се държат здраво за ръце аз, ще продължа да  вярвам в любовта им.
Сигурна съм, че дори и минавайки през пламъците на Ада, ще достигнат до сладостите на живота в Рая(образно казано).
  За Айсун и Юнал, ще кажа, че със сигурност поеха по пътя в, който, ще изгубят сина си завинаги. Юнал забрави, думите си, когато каза на Емир в Хилс в началните епизоди, че упорито се е трудил редом с баща си, за да пожъне този успех и да е днес това, което е, а отказва да приеме стремежа за по-добър живот на бедните, сравнявайки желанието им за успех със златотърсачество.
  Човек не бива да забравя откъде е тръгнал, защото днес имаш пари, но утре може и да нямаш, и не се знае, когато тръгнеш да падаш надолу, дали по пътя на падението няма да срещнеш точно бедняка от, който си бягал, като от прокажен.
  За Айсун, ще кажа, че в последно време ми е все по-трудно да я разбирам.
Да, отчитам факта и не го пренебрегвам, че е майка и желае само най-доброто за синът си, но това, което тя желае е различно от желанието на Емир. Вижда, че не успява да се пребори с него и въпреки това продължава да му се налага. Ако наистина обича сина си, е редно дори и да не приема изборът му в лицето на Фериха, най-малкото, което е, да  уважи този му избор.
  За семейството на Фери каквото и да кажа, все няма да е достатъчно.
Няма по-закостенели мозъци от техните в този сериал.
За тях едва ли не желанието на Фериха да се измъкне от нещетата и беднотията е срамно престъпление.
В техните лица аз не виждам стремеж за промяна, затова толкова години тъпчат на едно и също място, без частица напредък към положително развитие.
Те виждат жаждата на Фериха с, която иска да се откъсне от дъното на мизерията и всячески чрез глупостта си се стремят да я дърпат стремглаво  надолу.
  Нима е лошо, детето ти да иска да черпи с пълни шепи и да извлича най-доброто от живота за себе си, не мисля?!
  И какво означава да се отречеш от детето си? Трябва или да си увреден психически, или да си с болни амбиции и детето ти да не е успяло да покрие твоите непокорени върхове. И въпреки това, нямам оправдание за такова действие от страна на ничий родители.
 Сахер, колкото и да е целенасочено пресметлива, и да превръща всичко в пари, в нея има живец за промяна, и желание за по-добър живот. Мехмед дори не я заслужава според мен.
 За Ханде, ще кажа само, че докато имаше Корай и си мислеше, че никога няма да го загуби злоупотребяваше с чувствата му, и беше част от мебелировката в нейният живот.  Сега, когато видя, че го изгуби, се сети колко много го “обича”. Тези й постъпки бих ги отъждествила с думите-след дъжд, качулка.
  За младото семейство бих казала, че не ги виждам в бъдеще заедно. И не, защото са от различни прослойки на обществото, и не, защото не биха могли да бъдат добро семейство, а, защото не се обичат. Може би с времето, ще се научат да се  уважават и, ще се обикнат, но за мен лично или обичаш някого, защото го чувстваш, или просто  свикваш с даден човек. Ако стане обратното, ще бъда приятно изненадана.
Те, ще бъдат много лесна мишена за прицел от всички страни в бъдеще.
  За Санем каквото и да кажа, като за жена или майка, все няма да е достатъчно. Много антипатичен образ ми е и то не толкова заради това дали вреди на някого или не, а със самото си леко поведение, като жена. Почти не остана мъж с, когото да не е била, или да не му е хвърлила око. Мисля си, че скоро, ще се насити и на Юнал и, ще се прицели в Бюлент. По-скоро, като, че ли тя вече го маркира, като своя територия, а и той, като, че ли не е безразличен към нея.
  За Джансу бих казала, че въпреки, че ми е антипатичен образ, тя е за съжаление.
Всеки друг герой, ако не в лицето на семейството си, то поне в лицето на някой приятел, намира отдушник да споделя и да бъде изслушван.
Джансу няма никого, на чието рамо да се облегне, или да поплаче при необходимост.
Тя не само, че няма семейство, но има и анти мащеха, а за приятели да не говорим.
Човек живеещ в самота и с празна душа, е обречен на гибел и на душевна амортизация, лутайки се насам натам потънал в самотата си.
  Завършвам с Левент. За мен той е най-балансираният образ в сериала. Много симпатичен човек с благ характер и добър приятел.

newsm51

# 11
 • Мнения: 5 927
Добро утро,момичета!Как сте?  Simple Smile
Еее снощи не можах да гледам серията,но разбрах какво е станало  Mr. Green
Не съм ви прочела все още,трябва да си отделя известно време Simple Smile

Да попитам има ли линк за теглене към серията?  Flutter

Благодаря за новата тема  Hug

# 12
 • Мнения: 20 112
Ванина здравей. Hug
Още не е пуснат линк за теглене на серията, но и това, ще стане.
Аз и друго си мисля.
 Като се върнат в Истанбул, всички, ще нападнат Фери и си представям Емир казвайки-никой няма право да докосва или нагрубява съпругата ми. До тук беше с грубостите и побоищата над нея. Вече аз съм отговорен за Фериха. Затова толкова съм щастлива, че успяха да подпишат официално, за да може Емир смело и полагайки му се по право да я защитава и никой да няма право да го вини затова.
Не ги виждам да останат в блока с толкова кръжащи лешояди около тях и семейството й, което трябва да им прислужва. Най-вероятно Емир, ще продаде апартамента и, ще си купят жилище в близост до Корай и Гюлсум.
Дори и да го оставят без наследство, поне дом, ще имат.
Защо съм останала с впечатлението, че Емир има доста сериозна банкова сметка, или греша?!
Ще ми е много интересно да ги видя работещи и как се справят с обикновеният живот, лишен от лукса и разкоша.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 11:43 от Neidjal

# 13
 • Мнения: 180
И аз съм останала с впечатление,че Е има някакви пари.Но дали наистина няма да мине по стъпките на баща си печелейки свое богатство Peace
Romanti4ka здравей Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 11:45 от megi7

# 14
 • Мнения: 20 112


По въпроса за кекса.
Убедена съм, че докато Фериха не се поуспокои, Емир не би настоявал докато тя не стане готова въпреки, че вече са законни съпрузи, или докато тя не му подаде явни сигнали, че го иска.
Харесва ми това хрумване на сценаристите с бягството. Разкършиха традиционният сюжет и внесоха малко свежест с това бягство, защото такава постъпка не е характерна за съседите.
Нагледахме се на уредени бракове или сключени по сметка, но аз лично тайно бягство завършващо с последващ брак за първи път виждам в турски сериал(това не значи, че няма, просто аз не съм виждала досега).

Общи условия

Активация на акаунт