Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 фев. 2012, 13:05 ч.

Проблем с господин .....

  • 6 077
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 16 447

Но сега след като ме обиди


Сподели, моля те, как точно те обиди. И по-нагоре споменаваш, че поводът на изблика ти е личната обида. Което не ми се връзва особено с общия протест и може би в това се крие причината да не те подкрепят останалите ти съученици и техните родители. Май и твоите не са особено ентусиазирани.
Та, как точно те обиди?

# 46
  • Мнения: 66
Всъщност още преди да ме обиди се ядосвах,че не ни обръща внимание и не предава уроци и дори не знае последно на коя страница ни е давал упражнения.
Казвам ви отново,всички говорят и на думи са силни,но много малко са тези,които са съгласни да действаме. Нали знаете когато нещата станат сериозни всеки бяга,за да се спаси и да не е трън в очите.
А за обидата,той каза да отворим на Already and yet ,но понеже той е с старото издание на учебника,а ние с новия и страниците не съвпадат и никой не посмя да го попита къде точно е това.
Аз го попитах къде е,а той за миг остави лаптопа и ми каза "това може да ме питаш ако си от дома хахаха " последва "защо гледаш като теле в железница"  Outta Joint

# 47
  • Мнения: 16 447
Да, това наистина е обида, права си да се почувстваш засегната.
Но от друга страна са популярни лафове, твърде е възможно учителят да ги е изтърсил автоматично, без никакво лично отношение. Не за друго, а за да се направи на интересен пред вас и да се опита да скъси дистанцията.
В друг такъв случай бих те посъветвала учтиво и възможно най-точно да обясниш затруднението. Акцентът пада върху "учтиво" - хем да покажеш на учителя, че си по-възпитана от него, хем и да се опиташ да разрешиш проблема с мирни средства.
Ще ти бъде от голяма полза за в бъдеще, повярвай ми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт