**************************** рекламна публикация ****************************

От януари 2012 г. за първи път в оптики Joy Optics и Grand Optics може да намерите най-новите модели слънчеви очила от колекциите на Chopard, Zegna, Furla и Sting.


                                 

Лукс, женственост, изисканост - това са характеристиките на колекцията слънчеви очила на Chopard за 2012 г. Дръжките са украсени с  кристали Swarovski, цветовете са черно, паладий, бронз, розово и златно. Нюансите на стъклата са меки и преливащи.
Chopard – елегантност предадена чрез комбинация на простота и изключителност.

           

100-годишната история на модата и мъжкия лукс, на страстта към нестандартни материали и високо качество, на постоянния интерес към иновациите - това са отличителните черти на стила, на Ermenegildo Zegna. Новата колекция слънчеви очила на марката се отличава с класически, авиаторски форми, стилът е италиански – самоуверен и балансиран. Стандартните материали като метал и пластмаса са допълнени с акценти от дърво и карбон.
Очилата допълват ежедневието на един съвременен и космополитен човек, на един пътешественик, чиято елегантност е естествена, а не плод на усилия.

           

За пролет - лято 2012 Furla ни отвежда на пътешествие из Средиземно море със слънчеви очила, които черпят вдъхновение от природата, от нейните цветове и форми. Очилата са предназначени за динамична жена, за жената, която обича да пътува. Типични за марката са големите, изчистени форми. В новата колекция се забелязват и много препратки към по-романтичния стил, най-женствените модели се отличават с изискани детайли във формата на сърце, панделка или цветни мотиви по дръжките.
           

Един млад, смел и жив поглед. Това са ключовите думи за Sting – историческата марка очила създадена през 1985 г. Моделите, всички унисекс, са в модерните авиаторски форми, с цветни метални дръжки и контрастиращи цветове на стъклата, спортни и аеродинамични маски, както и пластмасови  модели в ярки цветове. Класическите цветове - черно и бяло се редуват с пенливи нюанси като лайм, искрящо зелено, тюркоазено и оранжево. Съвсем нова екстра за този сезон са оцветени
стикери, които може да залепите към металните части на дръжките и да промените изцяло вида на очилата.