Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 14 фев. 2012, 23:42 ч.

118 СОУ - начални учителки

 • 4 141
 • 5
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 3 785
Здравейте!

Имам син на 6 г. и половина, който тази година ще бъде в първи клас в 118 СОУ,Младост 1, в София.
Вече са ни известни двете учителки, които ще поемат първи клас за учебната 2012/2013 година - г-жа Силвия Георгиева и г-жа Тошка Димитрова.

Ще ми бъдат полезни всякакви мнения за тези начални учителки.
Благодаря предварително Grinning

# 1
 • Мнения: 21
Здравейте, не мога да дам мнение за началните учителки, но тъй като обмислям синът ми да започне от септември в предучилищната група на 118 СОУ, бих искала да ви попитам дали детето ви я  посещава и какви евентуално са впечатленията ви.

# 2
 • Мнения: 10
Здравейте,
За съжаление чак сега виждам въпроса, но ще отговоря и ще дам малко повече информация за въпросното училище. Предучилищната група се води от прекрасна учителка-Банкова. Там си заслужава да бъде записано всяко дете. В началното училище - от 1-ви до 4-ти клас има само две добри учителки, за които си заслужава да пътувате и от другия край на София- това са Тошка Димитрова, която пое тази година 1-ви клас и другата се казва Петрова-не зная първото й име-една пълничка е. Тя води сега 2-ри клас. Нито една друга учителка не си заслужава. От първи до четвърти клас се търси учител, а не училище. След четвърти клас бягайте далеч от това училище.Има само една добра учителка по математика-Веселка Георгиева и по история-Захаринка Иванова.Тези по български език са полуграмотни, поне говоря за Снежана Апостолова,която се има за една от най-добрите учителки,както казва тя самата, в София. Допълнително смятам да сканирам и да публикувам нейни бисери от тестовете на детето ми. Учителките по английски не знаят английски, а тази по география пише "пинквин", вместо пингвин.

# 3
 • Мнения: 1
Майка съм на дете от същото училище - 118 СОУ и искам да споделя своето задоволство и впечатления от обучението по български език и останалите предмети. Голямата ми дъщеря, която завърши преди една година, е вече студентка в чужбина и никога не е ходила на частни уроци или школи. Подготовката й беше само от училище. Имам и по-малко дете от 6 клас, за което съм напълно спокойна за кандидатстването му догодина. Подготовката му по български език е много добра.
Пиша го за всички ония, които се чудят дали да запишат децата си в това училище. Мога да ви уверя, че децата ви ще бъдат добре подготвени и вие ще бъдете спокойни. Училището е много добро и преподавателите са екстра.

# 4
 • Мнения: 2
Здравейте, моят син ще бъде първокласник в 118 СОУ 2018/2019. Може ли някой да ми каже кои учителнки се освобождават тогава и въобще нещо повече?

# 5
 • Мнения: 52
Здравейте, и нас ни интересува за последните 5 години има ли някаква промяна,(към по добро или по лошо)? Никой ли няма нещо да сподели?

Общи условия

Активация на акаунт