Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 17
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=373132.0

Днес се навършват три години от смъртта на проф.Д.р Христо Михов. Нека онези, които го познавахме и тези, на които е помогнал си спомнят за него!
Професор Михов е автор на "Книга за майката" - една от първите български книги-наръчник за отглеждането на деца.Помогнал е на стотици болни дечица, допринесъл е много за равитието на родната ни педиатрия.Не малко майки от форума са се срещали с него лично - един от активните поддръжници на кърменето.
Почивайте в мир доктор Михов!

# 1
  • Kопенхаген
  • Мнения: 664
Поклон пред паметта му  Flowers Rose Flowers Rose
Проявявам интерес към книгата му, може ли да се изтегли от някъде в електронен вариант?

# 2
  • Мнения: 1 815
Поклон!
"Книга за майката" беше първата книга, която получих и прочетох по време на първата ми бременност. Връщала съм се към нея за справка и съвет многократно. Личи си, че освен с професионализъм е написана и с много любов.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 18:10 от Ulia

# 3
  • SA
  • Мнения: 3 149
Имам честта да го познавам лично и да съм се учила от него. Беше от типа лекари, които харесвам и които почти не съществуват в наши дни.


Това е той, обкръжен от част от учениците, които е създал през годините.
Сигурна съм ,че ако знаеше какво е състоянието на детското здравеопазване в момента в България, би бил много тъжен и разочарован. Дано почива в мир! Той живее в сърцата на безбройно многото пациенти, на които е помогнал и на лекарите, които са направили първите си стъпки под негово ръководство.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 21:29 от kameloth

# 4
  • Мнения: 17
Годините минават спомена остава!
Четири години от смъртта на проф.Д.р Христо Михов
Нека го почетем!

Общи условия

Активация на акаунт