Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 0
ЗДравейте, последните няколко месеца съм насочила усилията си в областта на мрежовия маркетинг, запознах се с хора, които се издържат само от това и изкарват прилични суми, започнах да търся хора, да предлагам по какви ли не начини, първо на приятели и познати, във фейса питах кого ли не, случайни хора, но никога не съм се налагала и натрапвала и едно голямо нищо! Откази, неразбиране, отхвърляне и какво ли още не ! Искам да успея, но ,,,все още не става!
Вашето мнение какво е? Включвате ли сте се, печелите ли, как предлагате и търсите хора?

# 1
 • Мнения: 2 014
Е, нали правят семинари и там новите се учат...Ранди Гейдж в Сф, но му се отложил семинара за април...ако си в бизнеса не може да не си чула..
То пак зависи какви продукти предлагаш. Но като цяло си е май американската мечта Laughing

# 2
 • Мнения: 98
Мнението ми е абсолютно отрицателно.Трябва да имаш определени качества, за да си успешен - нито много напорист, нито пък много деликатен - не е за всеки...И не е само това - за да имаш високи отстъпки, трябва да правиш големи поръчки - да инвестираш немалки суми, ако разчиташ само на мрежата, която в началото е никаква, няма да направиш нищо. Да не говорим, че обученията протичат като сбирки на някоя секта, с много самонадъхване и промиване на мозъци. Тези продукти обикновено са доста скъпи и в тази криза, трудно ще убедиш някой да си купи нещо различно от екзистенц минимума. Говоря от собствен опит. Аз не успях да се насиля да върша тази работа...

# 3
 • Мнения: 0
Нарочно не написах имена на компании, за да не е реклама! В едната която съм не ми харесват особенно условията и поръчвам най вече за себе си по евтино, а в другата която съм условията ми допадат, не са "тежки" и непосилни, но не мога да привлека хора! Както ми каза един веднъж, че всеки се къпе и пере, но явно не е баш така, хората пазаруват повече от магазините явно!
От друга страна като слушам разказите на жената, която ми е спонсорка в едната фирма направо "политам", тя изкарва над 1500 лв на месец само от това и все ми казва да не се отказвам, но все удрям на камък!
Но надеждата умира последна!

# 4
 • Мнения: 98
Не вярвай на 100% на всичко, което ти казват....Сигурно ти звуча много песимистично, но съм минала през всичко това, и ти давам искреното си мнение. Все пак ти ще си прецениш...Ако го правиш, за да ползваш отстъпката за себе си, ок, но бизнес, и то в тази криза, не съм оптимист, съжалявам. Това са пирамидални структури, и печелят само тези, които вече са на върха...

# 5
 • Мнения: 16 487
Това са пирамидални структури, и печелят само тези, които вече са на върха...

Именно. 1500 на месец се печелят на гърба на такива като теб. От хора, които са започнали да се занимават с тази дейност преди години. Правилно са те посъветвали - ако имаш търпение, може и ти да си докарваш по толкова. След 10 години, да кажем.  Laughing

# 6
 • Мнения: 481
мнението ми е, че МЛМ е вид финансова пирамида, в която е включен и продукт. Печели се не от крайното потребление на този продукт, а от набирането на дистрибутори. Математически е невъзможно да се реализират печалби от продажби на продукта

# 7
 • Мнения: 86
И аз мисля, че това са пирамиди и работата ти ще е повече да набираш нови хора, а не да продаваш някаква стока.
Ако ти се занимава с продажби и имаш желание да се развиваш в тази сфера по-добре се захвани с традиционни продажби на някакъв продукт. Ще изкарваш повече от 1500лева на месец и ще имаш професия, която изисква солидни умения и познания. Един търговец в IT сферата взема двойно на това, че и повече.
 Peace

# 8
 • Мнения: 3 371
с двама души преустанових сега и завинаги контактите си -  превърнаха се  в хищни, досадни и натрапливи хора. единият ме преследваще настойчиво да си купувам китайски продути, които ми гарантирали вечен живот, а другият - бижута , май от чехия/може и да бъркам страната , де/. упорито ми внушаваха как, ако се вкл1ча в пирамидата, ще стана милионер, ей така, само от едно щтракане и само говореше как ще напълни джобовете си.ако имаш желание да прогониш успешно приятелите си и да се превърнеш в натраплив досадник за тях - накарай ги да се вкл1чват в такива глупости или ги карай да купуват продуктите.

освен хвърлени на вятъра пари, е и крайно неприятно нахлуване в живота на другите.

# 9
 • София
 • Мнения: 3 094
Приключвам взаимоотношенията си с всеки, който дръзне да ме намамва в такава пирамида! А, на семинара на Ранди ще отида, но на бастун винаги ще гледам да не се ловя!

# 10
 • Дъ Биг Вилидж
 • Мнения: 100
Питай я тази дето взема 1500 колко дистрибутори под себе си е набрала и колко години го работи това нещо. И не че нещо ама имам доста познати които завършиха висше образование, дойдоха в София и си намериха работа за повече пари. Всъщност като се замисля всичките ми познати изкарват повече. Та помисли си ако през MLM трябват 10 години и то не на всички да вземат тази сума дали е чак пък такова чудо.

Добави към сметката и няколко приятели които ще спрат да са ти приятели заради агресивната реклама.

Преди 2 години се бяхме заинтересували от лампата Бххххххн на фирма Цехххр Simple Smile

Четох мнения и по чужди сайтове, бла-бла.

Отидохме в офиса им и там едно рядко просто същество, в рядко прост и агресивен стил се опита да ни продаде 68 хиляди боклука. Е не купихме нищо - просто MLM агресията върви при знам ли - някакви балами дето не са виждали интернет и шоумените от WS телешоп.

# 11
 • Мнения: 1 217
Чак сега разбрах защо така бързо ме одобриха за търговски мениджър ( ? Mr. Green ) на една фирма. Обявата беше за друга позиция, но внушително съобщение гласеше, че съм одобрена за по-висок пост Wink Напориста дама ми се обади в един чудно слънчев ден да ми каже, че работата е в луксозен офис, където ще трябва да продавам някаква си лампа, много полезна, дрън-дрън, поглъщала едва ли не слънчевите лъчи. На устата ми беше да и кажа: " Излез на слънце,  не ме занимавай с глупости ", но се сдържах и кротичко, но чистосърдечно рекох , че неща, които не съм убедена, че са полезни не мога да предлагам. Това явно я е жегнало дълбоко и на другата сутрин ми звъни нов представител на фирмата Mr. Green Обясних, вече леко изнервена, че просто не ме бива за тази работа, едва ли не грешката е в мен, не ви трябват некадърни служители, но на " довиждане " той ми отвърна с " дочуване ". newsm78 Очевидно пазарът е пренаситен с мултифункционални, гениално сътворени лампи, които никой не иска.

Общи условия

Активация на акаунт