Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 348
Здравейте ,действах по рецепта и там пишеше-400 гр,сметана и 3/4 ччзахар.Купих заквасена сметана  и сложих захарта ,но стана много течна.Как да направя смтанова глазура?

# 1
  • Мнения: 92
Предполагам, че в рецептата се има предвид течна сметана. Тя се сгъстява на крем - при продължително разбиване на високи обороти. Важно е да е студена кати почнеш да биеш.

Ако искаш да правиш крем от заквасена сметана, трябва съвсем леко да я бъркаш (не с миксер), докато се разтвори захарта. Най-добре става с елби, която е 30% масленост. И после е добре да престои в хладилника да постегне.

# 2
  • Мнения: 348
ооо,благодаря.Нищо на пишеше ,а аз изобщо не разбирам  Embarassed и затова взех заквасена.Тичам за течна.

# 3
  • Мнения: 92
Дано да се получи добре Simple Smile Ако имаш кухненски робот, най-добре разбивай с него, при мен много добре с е получава. С миксер си трябва мнооого търпение, имай го предвид Simple Smile И добавяй захарта малко по малко. Simple Smile

# 4
  • София
  • Мнения: 364
сгъстител за сметана  може би ще помогне в  случая продават се в малки пакетчета

# 5
  • Мнения: 27 524
Дано да се получи добре Simple Smile Ако имаш кухненски робот, най-добре разбивай с него, при мен много добре с е получава. С миксер си трябва мнооого търпение, имай го предвид Simple Smile

Аз си разбивам течната с миксер. Не отнема повече от 5 минутки  Simple Smile

Лизи Бети, внимавай да не прекалиш с разбиването, защото и пак ще се втечни  Crazy Като стане достатъчно гъста - спирай.

Общи условия

Активация на акаунт