Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1 090
Видях, че Гранд хотел Варна са пуснали вече оферти за ранни записвания до 29.02 и предлагат -20% отстъпка, която може да се комбинира и с отстъпката за редовни клиенти /-5%/. Това ли са най-добрите оферти или да очаквам и по-добри и да не бързам да плащам?
Миналата година изтървахме момента и платихме почивката в последния момент, затова сега искам да хвана добра оферта. Wink
И още един въпрос в какво се изразява разликата между Гранда и Долфин Марина? На вид ми изглежда, че Долфин Марина е по-привлекателен, поне затова, че е съвсем до плажа. Пак могат да се ползват няколко ресторанти, стаите са по-хубави /поне на снимка/, има повече забавленвия за децата... Кое определя разликата в цената? Thinking

# 1
 • Мнения: 5 232
Аз единствената разлика, заради която някой би предпочел Гранда пред ДМ, намирам, че е в терасата на ресторанта. Гранда има такава, а ДМ - не /но имат голяма панорамна тераса към лоби бара/. Също не ми е ясно барът при басейна на Гранда /където вечер е много хубаво/ от всички хотели ли се ползва, или само от Гранда. Вече в две агенции чета, че и др.хотели го ползват. Сетих се още нещо - ако си на басейна на Гранда лежиш под естествените сенки на дърветата, а в ДМ трябва да разчиташ на чадър.

# 2
 • с/у ОколоМръсТното
 • Мнения: 19 043
Плюсовете за Гранда са много...
Но за Вас, Канелска конкретно е, че е много по-удобен за бебешка количка. И по-безшумен.

# 3
 • Мнения: 0
 
Също не ми е ясно барът при басейна на Гранда /където вечер е много хубаво/ от всички хотели ли се ползва, или само от Гранда.Ползва се само от гостите на Гранда.

# 4
 • Мнения: 5 232
Така беше, но тази година в две агевции вече чета, че се ползва от всички хотели.

# 5
 • София
 • Мнения: 1 128
Така беше, но тази година в две агевции вече чета, че се ползва от всички хотели.

Аз не съм много сигурна, че е така. В страницата на хотелите е изредено за всеки хотел какво включва All Inclusive Premium и денонощния бар край басейна на Гранда е записан само в ол инклузива на Гранда. Ако бара е решаващ за избора ми на хотел, бих питала изрично. Между другото, аз също много харесвам този бар и май той надделя, за да резервираме една от миналите си почивки именно в Гранда.

# 6
 • Мнения: 2 187
Резервирах вече с ранните за гранда 19-28.06.
И отстъпката е не 20%+5%, а 20%+10%, което за мен е много добре.  Mr. Green Плащането е до 15.03  Peace

Тази година ще ходя 4 пъти на море  Blush

# 7
 • Мнения: 2 231
Резервирах вече с ранните за гранда 19-28.06.
И отстъпката е не 20%+5%, а 20%+10%, което за мен е много добре.  Mr. Green Плащането е до 15.03  Peace

Тази година ще ходя 4 пъти на море  Blush
Ехе 4 не са ли ти много LaughingДано изкарате добре и аз го чакам с нетърпение това море.  bouquet

# 8
 • Мнения: 2 187
както казват колкото повече толко по-добре  Mr. Green
Тази година имам възможност, а и съм по майчинство, та сега ми е паднало  Blush

# 9
 • Мнения: 28
Миналото лято цените изведнъж паднаха от 25 август, мисля че беше на 65лв. А може и по евтини да бяха.

# 10
 • Мнения: 1
И ние сме в Гранда от 18.07 до 25.07 с ранните записвания. Досега не сме почивали точно в него, тепърва ще направя сравнението. Аз ли съм си въобразила или има разлика в предлаганата храна в различните хотели? Не е по темата, но ако някой може да сподели  newsm78. Хубав ден на всички!!!

# 11
 • София
 • Мнения: 1 128
Не забелязах да има някаква съществена разлика в разнообразието и качеството. Моето семейство почива в Гранда, а по същото време родителите ми и приятелско семейство бяха в Рубин. Ястията бяха различни, явно всеки хотел разчита на собствената си кухня, но иначе нямаше съществена разлика в количеството и видовете блюда.

# 12
 • Мнения: 0
Ястията бяха различни, явно всеки хотел разчита на собствената си кухня, но иначе нямаше съществена разлика в количеството и видовете блюда.


Има огрооомна разлика между кухнята на Гранда и всички останали хотели. Не могат да се сравняват! Naughty

# 13
 • София
 • Мнения: 1 128
Има огрооомна разлика между кухнята на Гранда и всички останали хотели. Не могат да се сравняват! Naughty

В какво се изразява разликата?

Аз правя сравнение на база на това, че в един и същи период, се храних и в двата хотела. Имаше дни, в които в Рубин предлагаха повече ястия по мой вкус и такива, в които в Гранда беше по-добре. Но обобщавайки, не виждам съществена разлика. Може би зависи от периода и съответно цената, от националността на гостите, настанени в двата хотела или от някакъв друг фактор, при който храната в Гранда чувствително да се подобрява, но аз не бях свидетел на разлика в полза на Гранда.

# 14
 • Мнения: 5 232
На мен в "Долфин"храната ми хареса повече отколкото в Гранда .Може би се дължи на различните години на посещение - 2009 в Долфин, 2010 и 2011 в Гранда. През 2010 в Гранда имаше на закуска много видове ядки, които през 2011 ги нямаше вече.

Общи условия

Активация на акаунт