******************************* рекламна публикация *******************************

Наслада, родопско дълголетие, антистрес, подмладяване, спа, здраве чрез вода - това са думите, които само донейде описват чудото на Исмена. Тайната на лечебните свойства на водата, които дивят световните учени десетилетия наред, откриваме... в България, Девин.

Разположен на 710 м надморска височина, град Девин е в центъра на Родопите. Най-голямото му богатство - седемте вида минерални извори.

За хилядите туристи, които идват тук, за да изпитат тайнствената сила на водата, те са като седемте чудеса на света - на техния собствен свят. Всеки, останал тук дори само ден или два, се връща чудно преобразен. В Родопите научаваме: животът може да бъде по-красив и добър - стига да умеем да му се наслаждаваме.

Безспорно най-доброто място да почувстваме това е Комплекс "Исмена". Разположен е в самото начало на Девин, на изумителната площ от 17 декара.

Още с първите стъпки тук мястото въздейства на всичките ни сетива. Не се учудваме да научим, че уникални за района са отрицателната йонизация на въздуха и доказано най-плътният озонов слой в Европа.

 

Исмена

 

Исмена – тракийската богиня на любовта, очаква своите посетители само на 186 км от София и на 80 км от Пловдив. Хотелският комплекс работи целогодишно и е ценен от любители на планината, ските, а също и от бизнесмени, които предпочитат да провеждат тук своите важни срещи, семинари и пищни фирмени тържества.

През последните години "Исмена" се посещава все повече и от хора, които ценят своето здраве и външен вид. Единствената им "грижа" тук е да изберат от многобройните програми на спа центъра: "Антистрес" или "Наслада", "Родопско дълголетие" или някой от масажите, извършвани от перфектно обучени специалисти. Следват: процедури за лице, спа процедури за тяло и специални терапии, които местните удачно наричат здраве чрез вода.

 

 

Исмена

 

Местната минерална вода не просто утолява жаждата, тя лекува цялостно организма и помага при редица заболявания.

Освен впечатляващата обширна хотелска част, комплекс "Исмена" разполага с луксозен SPA & Wellness център, където всеки може да се увери в чудото на местната минерална вода.

Плувен басейн, джакузи и шоков басейн - всичките с минерална вода - парна баня, сауна, зона за релакс, родопска баня, фитнес, солариум, фризьорски салон, естетичен и оздравителен център ни карат да открием отново позабравеното чувство за радост от живота.

Въпреки целия лукс, пищност и естетика, комплекс "Исмена" нямаше да е така привлекателен, ако не се намираше в Девинския край. Името на града не е случайно: тук пиродата е истинска Дева. Накъдето и да тръгнем, изненадват ни широки дъхави поляни, кипрещи се сред вечнозелени борови гори. Високи и горди като духа на родопчанина.

 

Исмена

 

Комплексът предлага изключителни условия за почивка на семейства с деца - обширни поляни, детски кът, детска площадка са само част от удобствата, които ще осигурят забавни мигове и пълноценен отдих за Вас и Вашите деца.

За допълнителна информация - www.isa-holidays.com

Може да прочетете мненията на потребителите в ТАЗИ ТЕМА >>


Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 01:18 от Mamma