Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 0
Здравейте, преди ден посетих прекрасния им на Близуу офис в НДК ,където прибират паричките ни от сметките и уж трябва да ни упътват  и правят щастливи за това ,че им ползваме услугите.Но уви.Като редовен и дългогодишен ползвател на  услугата кабелна телевизия ,попитах за вариант за намаляване на месечната ми сметка за сметка на броя на програмите, които гледам. Усмихнатата им служителка ми предложи вариант с по-малко програми, разбира се и за по-малка цена. Но УЛОВКАТА Е  обвързване с договор за една или две години и не е само това, ами и след изтичането на договора се оказа ,че се плаща по стандартна цена (в сайта им никъде не виждам стандартната цена). Девойката ми каза, че е по-висока от сегашната цена, която заплащам за повече програми. Поправете ме, ако греша. ИЗНУДВАЧИ, МОШЕНИЦИ, МОНОПОЛИСТИ ИЛИ ? Чета предишната тема за развода с БЛИЗУУ и се питам в какъв ли омагьосан кръг съм попаднал и що за отношение към лоялните и дългогодишни клиенти имат?
Моля, споделете мнението си.

# 1
 • Мнения: 4 916
Според мен Близу нямат програма за задържане на лоялните клиенти.
Но не са и монополисти. Винаги имаш вариант да се откажеш от тях.
Аз съм на друг оператор от доста време, но все още имам сигнал от Близу - вероятно се надяват някой ден да се върна при тях  Mr. Green

# 2
 • Мнения: 353
монополисти със сигурност не са, и нямат програма лоялен клиент. като не ти харесва - сменяш  Peace

# 3
 • София
 • Мнения: 7 131
Запис. Mr. Green

# 4
 • Мнения: 0
Някой може ли да ми препоръча алтернатива на Близуу #CrazyКоято и оферта да погледна оставам с   чувството ,че нещата по картелски са уговорени. newsm78

# 5
 • Мнения: 353
 ние сме доволни от Булсат

# 6
 • Мнения: 4 916
Някой може ли да ми препоръча алтернатива на Близуу #CrazyКоято и оферта да погледна оставам с   чувството ,че нещата по картелски са уговорени. newsm78

Зависи къде си.
Аз съм  безкрайно доволна от Мегалан, мога да им се обясня в любов - и на екипите, които обикалят, и на девойките в кол центъра.

# 7
 • Мнения: 3
Поправете ме ако греша, но вече почти няма останали доставчици на телефон, интернет или кабелна телевизия които да не искат да сключиш договор. С изключение на някой квартални доставчици на интернет или селски кабеларки други вече няма.

# 8
 • Мнения: 14 753
Поправете ме ако греша, но вече почти няма останали доставчици на телефон, интернет или кабелна телевизия които да не искат да сключиш договор. С изключение на някой квартални доставчици на интернет или селски кабеларки други вече няма.


Във Варна има няколко и то с високо качество. Цените без договор обаче са 30-40% по-високи от цените на същата услуга с договор.

Аз съм много доволна от Близу. Преди около месец имах проблеми със скоростта на интернета. Звъннах им, дойдоха на деня двама много любезни младежа, сложиха си найлонови терлички ( Laughing), влязоха, смениха модема и безжичния рутер с нови модели, направиха настройките и всичко тръгна, както трябва. Преди да си заминат се извиниха за безпокойството. Веднъж им се обадих, че дистанционното на телевизията прави номера. Обади ми се техник от местния офис да ме пита в къщи ли сме. Казах му, че няма да стане днес, защото ще се приберем към 9. Каза че може и тогава. Звънна в 9 и 10 и донесе ново дистанционно.
 Като се сетя за БТК(Виваком) тези са няколко живота пред тях по всички показатели. Булсатком също са ми в графата "Фирми-идиоти". Не искам да се сещам за смотаната им телевизия и булките с лют характер по офисите им, че и в кол центъра им.

# 9
 • София
 • Мнения: 2 824
Но УЛОВКАТА Е  обвързване с договор за eдна или две години ...
Mr. Green
Няма такъв филм!!!
И аз си мислех, че съм сключила договор за 1 година, но се оказа, че такива договори изобщо нямали. От близо две години. Почувствах се като идиот. Бях убедена, че е за 1 година. Така пишеше в интернет.
Не!!!
Нещо не съм разбрала. Толкова бяха сигурни, че накрая повярвах, че всъщност аз нещо не съм в ред.

Така че, ако наистина са ти казали 1 година, да си знаеш - не си чул, не си разбрал, леко не си в час и въобще няма такова нещо. Mr. Green

Веднъж им се обадих, че дистанционното на телевизията прави номера. Обади ми се техник от местния офис да ме пита в къщи ли сме. Казах му, че няма да стане днес, защото ще се приберем към 9. Каза че може и тогава. Звънна в 9 и 10 и донесе ново дистанционно.

Когато аз им се обадих по същия въпрос, ми казаха, че ще ме запишат. Да чакам! Чаках, чаках...не дочаках някаква обратна връзка. Когато им се обадих, ми се разсърдиха. Казаха да се обадя в местния офис. Направих го. Там ми се разсърдиха също, казаха, че няма. Аз обаче също се разсърдих. И след като се разсърдих, ми се обадиха да ходя до офиса да си взема дистанционното. Казах им"Нали нямахте..." Отговориха ми с иронично кисел тон "За Вас имаме..." Laughing Процедурата ми отне бая време, в което цифрова - нъцки, щото дистанционното скапано.
Вярно, нямам спомен бяха ли вече Близуу или някой от поредните, закупили предишния, закупил предишния и т.н. от ерата на Центрум груп до наши дни Laughing

Относно "терличките" - у дома си влязоха с обувки, за да пробият апартамента, понеже кабелите преди минавали през задния двор, но вече не можело, затова се сдобих с няколко нови дупки, като в онова клипче с Латинка. Това се случи в началото на август миналата година. Оттогава очаквам да ме посетят пак, защото не ни работи аналоговата телевизия. Периодично им звъня и им напомням, покрай другите проблеми. Няма посещение. Но все още се надявам. Мисля да се обадя и да им кажа, че терлички ще им предоставя лично, сигурно си нямат и затова им е неудобно да дойдат. Това ще да е.

# 10
 • Мнения: 15 379
...за да пробият апартамента, понеже кабелите преди минавали през задния двор, но вече не можело, затова се сдобих с няколко нови дупки, като в онова клипче с Латинка.

Това искаха да причинят и у дома. Да окабелят цялата къща. Ненормалници!
Жилището ни има чудесна вградена система с коаксиален кабел.
Пуснах 3 жалби, дължа 3 вноски, но няма да платя. Тези дни отивам до КЗП.

# 11
 • София
 • Мнения: 2 824
За да не дупчат съвсем, на мен ми предложиха да прокарват кабелите през вратите. Изпаднах в шок. Shocked Как по пода, бе, ще се спъваме в тях?! Shocked Ами - не, нямало, щели да ги вдигнат по рамките на вратите. Ако ме разбираш...лази по стената, после се катери по рамката на вратата и така между двете спални, през хола. Съответно се навих на дупките. Не можели да използват предишното окабеляване. Нямало как. Close

# 12
 • София
 • Мнения: 5 772
Има огромна тема за Близуу.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=591291.0

Общи условия

Активация на акаунт