Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 20
Здравейте,

Радваме се да ви съобщим, че за 2012г. Фондация „Карин Дом” и Societe Generale Експресбанк ще бъдат партньори в национална програма „Подкрепи семейство в ранна интервенция”. Програмата, която е насочена към подкрепа на родители с деца с увреждане или риск от развитие на увреждане, ще подпомогне родителите на бебета и малки деца (от 0 до 4 години).

В рамките на програмата ще имаме възможност да поемем стойността на терапията, пътните и настаняването за една седмица за семейства извън Варна, които имат желание да се включат. Капацитетът е ограничен, но към момента има още места. Ако проявявате интерес можете да се свържете с нас и да получите повече информация и подробности на телефон 052 30 25 18.


Повече за програмата Ранна интервенция:
Програма „Ранна интервенция” ще подкрепи семейства от България с деца от бебешка до четиригодишна възраст. Тя включва интензивна едноседмична терапия в специализирания център на Карин Дом. На семействата ще им бъдат осигурени специалисти и консултанти, като родителите ще получат насоки и ще придобият по-голяма увереност как да отговарят на нуждите на своите малки деца, как да стимулират тяхното развитие, като се фокусират върху техните силни страни. Социалният фонд ще позволи на децата да получат навременна подкрепа, която да им осигури по-добри възможности за социализация в бъдеще.

Можете да разгледате информацията на нашия сайт:
http://karindom.org/bulgarian/novini-i-sabitiya/zrograma-podkrep … na-interventsiya/

А това е нашето видео за програмата, от което можете да добиете по-добра представа за протичането й.Хубав и усмихнат ден!

# 1
  • Мнения: 20
Добрата новина е,че Societe Generale Експресбанк са съпричастни към усилията на всички да върнем усмивките на родители и деца с програмата Ранна интервенция и продължават да подкрепят терапията на деца в Карин дом, които не са от Варна. Те поемат стойността на терапията, пътните и настаняването . Ако проявявате интерес можете да се свържете с нас и да получите повече информация и подробности на телефон  052 30 25 18.

Общи условия

Активация на акаунт