Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София
  • Мнения: 1Цитат
Дипляна, озаглавена „Приключенията на Кънчо“, която ще учи децата да изполват презервативи, е новият хит в системата на здравеопазването.

Материалите са изготвени от Столичната регионална здравна инспекция, която е подчинена на Министерството на здравеопазването (МЗ). Във ведомството на д-р Стефан Константинов обаче не подозират за тази кампания.

Приключенията на пениса Кънчо започват с: „Кънчо се събуди готов да се труди“, продължават с „Известен щурмовак съм аз. Изпълнен съм с енергия и страст“ и завършват с „И накрая запомни: с дрешка винаги бъди, щом любов ще правиш ти“.

От регионалната здравна инспекция обясниха, че дипляната е предназначено за 14-15-годишни ученици. От инспекцията посочиха, че умишлено е търсено информацията за поставянето на презерватива да се поднесе по-весело.

Тя адресирана към деца, с които вече е говорено на тема сексуално възпитание и полово предавани инфекции, уточниха още инспекцията. Идеята е била “да се подсеща, че презервативът е за това да бъде употребяван, а не е балон, който да се надуе в клас и всички да се смеят“.

Автор: Нели Чолашка


Източник: http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/29917/priklyucheni … -zdraveopazvaneto


==================

Предвид новите текстове за задължителното сексуално просвещение в подготвения законопроект на закона за детето, "умните глави" вече почнаха кампания за маргинализиране на младежите от семейството. Хиляди левове отиват незнайно къде, за незнайно какви кампании... 

# 1
  • Мнения: 355
Безумно е, днес всички познати в интернетските среди са потресени от тази простащина и невежество. Хлапетата, за които би трябвало да е предназначена тази "брошура" цъкат без проблеми на iphone и ipad, и са далеч по-интелигентни от тази простотия.  #Cussing out

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт